Over mij

Leuk dat je meer over mij te weten wilt komen! Mijn naam is dus Lieke, een jonge moeder van 25 jaar van onze mooie zoon Mason Lennon Max. Samen met mijn vriend Melvin woon ik in een jaren 30- woning in het midden van het land. Hier hebben we eerst een jaar samen gewoond, totdat onze mooie zoon op 21 maart 2015 geboren werd. Ik ben zelf erg creatief en stilzitten komt niet in mijn woordenboek voor.

BLOG
Mei 2014 ben ik begonnen met mijn blog, deze blog ging echter alleen maar over wonen. Dit bleek op een gegeven moment te beperkt te zijn en de inspiratie raakte op. Daarom heb ik ervoor gekozen om er een echte mama-blog van te maken. Wat dat precies inhoudt zien jullie vanzelf wanneer jullie mij blog lezen. Dit heb ik besloten nadat ik al een lange tijd veel mama blogs volgden toen ik zwanger was van Mason. Ik wil beginnen met 2 blogs per week online te krijgen, naast een baan, Mason, druk sociaal leven en hobby’s lijkt me dit een mooi streven.

ROBUST-POSCH
Ik zou jullie wat meer vertellen over de naam Robust-Posch; deze stamt nog uit de tijd van mijn wonen blog. Ons huis is erg “stoer en robuust” ingericht, maar ook persoonlijk ben ik geen meisje-meisje. En bovendien ben ik natuurlijk een jongens-mama. Daarom de Engelse keuze voor Robust. Dan blijft Posch nog over, als ik vertel dat mijn achternaam Pos is, weten jullie genoeg toch? Pos(c)h betekent ook luxueus, sjiek. Wat misschien ook wel een beetje verwijst naar mijn smaak.

ONDERWERPEN
Gewoon alles wat ik meemaak en leuk vind! Onder andere artikelen over zwanger zijn, baby’s, kinderen, fashion voor kinderen en mama’s, dagjes weg, DIY, wonen.

Vragen/opmerkingen? Mail mij dan: robust.posch@gmail.com of vul het contactformulier in. Ook ben ik te vinden op Twitter (robust_posch) Facebook (robust posch) en Instagram (robust_posch)