Commode babykamer Mason | Baby, Huisje & DIY

Ik wil jullie graag wat meer vertellen over de commode die op de kamer van Mason staat. Deze is wel al eerder voorbij gekomen in de  Kamer van Mason, maar graag wilde ik een paar meubels nog wat extra toelichten. Eerder heb ik jullie al meer verteld over Mason’s bedje .

De commode is eigenlijk helemaal geen commode, het is officieel een klein kastje. Als je goed kijkt zie je ook dat het bovenste gedeelte er eigenlijk niet op hoor, eigenlijk houdt het kastje op waar het open gedeelte van de commode begint. Snappen jullie het nog? 😉 Het kastje komt van Marktplaats, ik was op zoek naar een oud kastje zodat ik er zelf een commode van kon maken. Nou ja zelf.. Mijn schoonvader is gelukkig erg handig.

Mijn idee was om alleen die plank voor de waskussen er op te plaatsen, maar toen vriendlief thuis kwam met het kastje, was die wel erg laag.. Zeker niet hoog genoeg voor een commode. Toen heeft mijn moeder dit bedacht, wat ook nog eens heel erg handig is omdat er zo ook nog 2 mandjes tussen kunnen voor luiers e.d. Het bovenste gedeelte, de plank voor het waskussen, is te verschuiven. Alles is eerst wit geschilderd en toen heb ik het behandeld met wax, voor deze look. Ik gebruik dat erg veel, omdat ik vind dat het meubels een beetje een oude look geeft.

20150419_150224
20150419_150247
20150419_150259
Voor de rest ligt er natuurlijk een waskussen op de commode en staat er een klein mandje met wat kleine dingetjes zoals een borsteltje, vaseline e.d. Zoals ik net al vertelde heb ik ook 2 mandjes tussen de commode staan, in de ene liggen alle luiers en in de andere alle Zwitsal flesjes (ben nog steeds op zoek naar iets anders, iemand tips?) en flesjes e.d.
In de commode zelf liggen Mason zijn rompers, pyjama’s, sokjes, hydrofiele doeken, doekjes e.d. En boven de commode is het leukste gedeelte; 2 plankjes. Wat hierop staat verander ik wekelijks. Vind ik zo gezellig plekje!
Wat vinden jullie van Mason zijn commode? En wat voor één hebben jullie er?
Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

2 thoughts on “Commode babykamer Mason | Baby, Huisje & DIY

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *