De Post Pregnancy Tag | Mama, Baby & Persoonlijk

Soms vind ik het wel leuk om een tag over te nemen, mits de tag natuurlijk past bij mijn blog en iets toevoegt daaraan en al helemaal als ik getagd wordt door een lieve  collega-blogster en app vriendin , in dit geval  Saskia  van Twinkelbella.  Dus benieuwd of ik genoot van mijn zwangerschap of ik een hel van een bevalling had en hoe ik terug kijk op de afgelopen 7 maanden? Neem dan snel een kijkje!
Hoe oud is je kindje nu?

Mason is alweer 7 maanden oud , wat gaat het toch snel. En wat is het  leuk om hem met de dag te zien veranderen.

Hoe voel je je?

Goed! Ik ben oprecht gelukkig, zeker met Mason. Ik  ben alleen soms best onzeker over hoe ik het doe en wat Mason van mij vindt, ofzo..

Nog last van kwaaltjes?

Helemaal nergens meer last van, gelukkig! Ik  had met de zwangerschap al niet veel kwaaltjes alleen had ik op het laatst wel last van mijn buik maar  nu ik zelfs minder weeg dan voor mijn zwangerschap, voel ik me eigenlijk best goed!

Is je eetlust veranderd?

Nee, na mijn zwangerschap is het weer als vanouds. Tijdens mijn zwangerschap kon ik het soms niet weg krijgen, vooral het avondeten. Maar nu heb ik daar geen last meer van.

17-2Bweken

Zwangerschapskilo’s.

Zeker niet, ik ben nu dus lichter dan voor mijn zwangerschap, top jongens! Daar is alleen niet alles mee gezegd, want het is allemaal wel wat slapper ofzo.. Ik wil nog wel een paar kilo’s afvallen, nu het zo lekker gaat.

Hoe kijk je terug op je zwangerschap?

Top, ik heb geen rare dingen gelukkig meegemaakt en voelde me prachtig met die buik!

Liever nog zo’n zwangerschap of liever nog zo’n bevalling?

Beide, als ik  ergens zou kunnen tekenen om dit vast te leggen, zou ik dat gelijk doen. Beide waren echt goed te doen. Maar als ik moet kiezen dan kies ik voor de zwangerschap, omdat ik het erger zou vinden om me 9 maanden ellendig te voelen.

Zijn er dingen die je anders had gewild?

Ja, ik had heeeel graag wel borstvoeding wel geven, wat helaas dus niet lukte. (eerste 2 weken  nadat Mason was geboren, heb ik het geprobeerd)

20150321_162016

Hoe is het met jullie kindje?

Super! Mason doet het zo goed, het is een heerlijk ventje en ik vind het echt een verrijking om moeder te zijn.

Hoe zijn de nachten?

Ja, soms schaam ik me best om dit te zeggen, maar Mason sliep dus al door met 6 weken. Al na 4 weken deed hij dat wel eens, maar na 6 weken konden we echt zeggen dat hij doorsliep.  Eerlijk gezegd word hij weleens wakker in de nacht, omdat hij of heel erg verkouden  is of een nachtmerrie heeft of iets dergelijks. Maar even een aai over zijn bol en hij slaapt verder.

Genietmomentje?

S’morgens wanneer hij wakker wordt. Ik hoor hem altijd rustig wakker worden en “praten” met zijn konijnen dan ga ik naar hem toe en die glimlach die ik dan van hem krijg, onbetaalbaar! (voor de rest mastercard)

De grootste verandering?

Dat je niet meer in 5 minuten ergens heen kan, dat je alles moet plannen en 300 dingen mee moet zeulen als je weg wilt. Ja dat impulsieve is weg,  dat vind ik soms wel lastig.

Aan het werk?

Zeker, al vrij snel als ik het zo vergelijk met moeders   om me heen (Mason was 3  maanden). Ik werk 3 dagen in de week en  vind de balans best goed, voor nu.

IMG_20150818_110646

Jouw tip voor aanstaande moeders?

NIET vergelijken,  want daar kan je zooo onzeker van worden. Gewoon echt niet doen, ja  die ene baby die net zo oud is zou misschien eerder kunnen zitten maar misschien slaapt hij wel niet door. Want geloof me: iedereen zet (bijna altijd) alleen maar online wat hun kinderen wel kunnen.

Als jullie deze tag bij andere ook willen lezen dan zou ik zeggen, surf snel naar  Gwen, Simone, Joyce, Josan,Meike, Minke, Fleur, Judith, Angela, Jess, Saskia   & Geertje. Bij deze tag ik  Nicole   en  Janske ! Ik ben benieuwd!

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

7 thoughts on “De Post Pregnancy Tag | Mama, Baby & Persoonlijk

  1. Super leuk dat je het hebt ingevuld! En nog leuker dat je er ook foto’s bij hebt geplaatst je zag er echt prachtig zwanger uit! Senna sliep met zes weken, volgens mij nog iets eerder, ook helemaal door. Heerlijk was dat. Nu met Sophia is dat wel anders haha 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *