DIY First B’Day! -Posters- | DIY, Baby & Feest

Om het feest wat extra aan te kleden  heb ik wat leuke  posters  opgezocht in het goede thema.  Zoals bekend is het thema  “Black and white animals with a touch of mint” . Met het thema in mijn achterhoofd ging ik op zoek naar leuke toepasselijke en feestelijke posters.   Deze posters ga ik in lijstjes ophangen, op de muren met washi-tape en ik zou er vast nog meer leuke doeleinden voor vinden. Ik weet niet of ik ze allemaal ga gebruiken maar zo krijgen jullie een idee.

keep calm

little one

mr en mrs

naamloos

totaal

Hello Poster,printable children's wall art,instant download,kids wall art,mint,stripes,nursery decor,nursery printable,kids poster,kids room

Bold arrows Mint fabric by daniellereneefalk on Spoonflower - custom fabric:

Poster 'I love you more than all the stars' von Eef Lillemor, erhältlich bei www.papermint.ch:

Zebras At The Water Hole Archival Print by unitedthread on Etsy:

Ik denk dat het veel extra sfeer geeft en je zo snel en makkelijk een duidelijk thema kan neerzetten. Natuurlijk laat ik jullie tegen de tijd zien waar ik de posters allemaal gebruik en laat  ik jullie daar mooie foto’s van zien! Alles wat ik nu nog moet doen is de posters uitprinten en op stevig karton plakken zodat ik mooie stevige posters heb voor Mason zijn feestje!

Maken jullie ook veel gebruik van posters?  Ook op feestjes? 

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

 

5 thoughts on “DIY First B’Day! -Posters- | DIY, Baby & Feest

  1. Leuke posters! Ik gebruik meestal geen posters op verjaardagen, maar ik print vaak wel foto’s en afbeeldingen in het thema en die zet ik dan in een fotolijstje op de sweet table.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *