Fotoshoot “behind the scenes” | Baby

Toen Mason geboren was kregen we van mijn zus en zwager een fotoshoot kado voor Mason. We hadden toen  al de zwangerschap-shoot   en de newborn-shoot   gedaan bij Marijke van  Kleurrijkontwerp.  Mijn zus was op dat moment ook zwanger en toen zij de mooie foto’s van de newborn-shoot had gezien, wilde zij dat ook van haar kindje wanneer die ter wereld kwam. Dan zouden we er een combi-shoot van maken. Benieuwd hoe dat ging?

Mijn zus had natuurlijk al een dochtertje,  daar heeft ze nooit een newborn-shoot mee gedaan, nu wilde ze het dus wel. Dus Lova kreeg een newborn-shoot en dus ging zij eerst op de foto met verschillende dekentjes/ prulletjes en daarna gingen we naar boven om ze alle drie tegelijk op de foto te krijgen, dit was best een uitdaging zoals je kan zien op de foto’s. Ben wel erg benieuwd naar het resultaat hiervan.

Tuurlijk zijn Isa en Lova ook nog samen op de foto gegaan en toen was het tijd voor Mason om alleen te shinen en dat deed hij zeker. Met oma als clown achter Marijke, ging het helemaal top en konden er zelfs een paar lachjes vanaf. Ben ook erg benieuwd naar het resultaat hiervan. Leuk om te zien hoe klein hij was op de eerste foto’s en nu alweer zo groot, gaat veelste snel allemaal..

Kijken jullie mee naar een paar foto’s die ik tussendoor even maakte, heel vluchtig aangezien we ook 3 kinderen in de plooi moesten houden haha.

20150730_124352

20150730_124426

20150730_124610

20150730_132640

Het was allemaal best een uitdaging maar de kindjes deden het erg goed! Ze hebben natuurlijk ook allemaal een ander slaap- en eetritme. Dus dat was ook nog wat passen en meten, gelukkig is Marijke erg geduldig en verliep het allemaal goed. We zijn erg benieuwd naar het eind-resultaat, welke ik natuurlijk ook hier ga  delen met jullie!  So stay tuned!

Doen jullie vaak shoots met jullie kindjes?  Professioneel of gewoon zelf?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

 

 

One thought on “Fotoshoot “behind the scenes” | Baby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *