Het komt nu echt dichtbij.. | Baby & Persoonlijk

Ik was van plan om Mason’s ritme met jullie te delen, omdat ik dit 1 keer in de zoveel tijd met jullie deel. Maar toen ik het laatste blogje erbij pakte,  bleek die van het ritme te zijn van 10 maanden, dat is pas een maand geleden en het ritme van Mason ziet er nog precies zo uit, nu hij 11 maanden is. Maar toen besloot ik  om gewoon eens mijn gedachtes om papier te zetten..

Want ik vind dat het dus veel hard te gaat, de tijd. Mason is 11 maanden geweest, dat wil zeggen dat hij bijna 1 jaar is. Ik heb dus bijna geen baby meer maar een heuse dreumes. Ik merk dat hij vooral de laatste 2 maanden veel meer naar mij trekt en me echt nodig hebt. Voorheen had ik het gevoel dat hij het gewoon  fijn vond als hij aandacht kreeg,  het niet uitmaakte van wie.

20160221_101713

Ik durf nu wel te zeggen dat hij echt naar mij trekt en mij ook echt nodig hebt wanneer hij pijn heeft. En stiekem vind ik dat heerlijk, ik merk dat ik me steeds lekkerder voel in de rol van moeder. (daargelaten dat ik het op dit moment te druk heb; werk, studie, blog en alles eromheen, maar de studie loopt op zijn einde) Ik merk dat ik er gewoon echt elke dag beter in wordt en steeds meer geniet van mijn heerlijke jongetje.

Ik moet ook eerlijk toegeven dat ik hem  het afgelopen half jaar groot heb gekeken. Maar ik keek gewoon zo ontzettend uit naar zijn eerste verjaardag en op het moment dat hij zelf meer kon gaan ondernemen. Dat moment dat hij zelf meer kan is zeker gekomen en over een maand vieren we zijn eerste verjaardag. Ik schaam me er bijna voor om toe te geven; Dat ik wil dat hij klein blijft, van mij blijft en mijn lieve kleine jongen blijft.

Ik ben mega trots op mijn kleine  mini-me, maar ook op mezelf. Ik vind moeder zijn echt het zwaarste wat er is. Je bent nooit klaar en je bent voor de rest verantwoordelijk en maakt je continu zorgen. Maar tegelijkertijd is er niets mooier dan zo’n kleine spruit. Ik vind dit stukje uit het liedje van Ali B erg treffend.

” en misschien vinden mensen dat ik overdrijf en misschien hebben al die mensen ook gelijk
en misschien valt het allemaal wel mee en ben ik er aan gewend voordat ik het weet
maar misschien veranderd niks aan mijn pijn misschien zal ik er tegen die tijd niet meer zijn
misschien weet ik een ding wel zeker ik mis jullie voor het leven”

20160221_101756

Ik krijg steeds vaker de vraag wanneer nummer 2 komt, nu we richting Mason’s verjaardag gaan. Ik kan pas sinds een maand zeggen dat ik echt een tweede wil, daarvoor was ik er echt niet over uit.(indien het ons gegund is natuurlijk) Maar wanneer zou Joost weten, voorlopig nog niet en genieten we volop van Mason. Want wat een heerlijk jong hebben wij gemaakt!

Vinden jullie ook dat de tijd vliegt? En hoe kijken jullie naar de toekomst m.b.t. tot je kid(s)?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

One thought on “Het komt nu echt dichtbij.. | Baby & Persoonlijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *