Kast kamer Mason | Baby & Huisje

Ik heb jullie al het één en ander laten zien van de kamer van Mason, ook heb ik jullie al meer verteld over het bedje en de commode op zijn kamer. Dan blijft er nog de kast over!

Het is een leuk strandkastje, welke helemaal in zijn kamer past. Mijn zus heeft toen zij zwanger was van mijn nichtje via Marktplaats 2 kastjes gekocht. Deze bleef echter in de schuur staan en toen wij zwanger waren, mocht ik deze hebben voor Mason zijn kamer.

Wij hebben hem eerst wit geschilderd, het dakje zilver/grijs en een groot nieuw slot erop gezet. Binnenin heb ik ook het één en ander veranderd, namelijk meer roedes gemaakt, zodat we meer kleertjes konden ophangen. Ook heb ik maat-dividers gemaakt voor in de kast, zodat je in één oogopslag kan zien welke maat je pakt. Erg makkelijk! Ik kan jullie ook verklappen dat er erg veel kleding in hangt..

Kledingkast

Wat vinden jullie van dit kastje? En wat voor kastje hebben jullie staan?

 

 

 

12 thoughts on “Kast kamer Mason | Baby & Huisje

  1. Wauw wat een mooi kastje zeg. Geen idee hoe het kastje er eerst uitzag maar volgens mij heb je m prima opgeknapt! Wij hebben hier een steigerhouten kast en mijn andere zoontje heeft veilingkistjes aan de muur hangen waar we de kleding inleggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *