Mason 8 maanden en 18 dagen in en uit buik! | Mama, Baby & Persoonlijk

Het is zover,  Mason is vandaag net zolang  uit mijn buik als dat hij in mijn buik heeft gezeten. Wat gaat het toch snel,  ik vond de zwangerschap al erg snel gaan, maar nu onze spruit er is, vliegt de tijd helemaal. Ik vind het wel iets om bij stil te staan vandaag.

Ja en wat doe je dan op zo dag, niks bijzonders maar ik denk nog wel even een keer extra terug aan mijn fijne zwangerschap, mooie geboorte en de fijne ruime 8 maanden die we al hebben gehad. Ik ben iemand die veel vooruit kijkt en veel met de toekomst bezig is. Het is soms ook wel fijn om stil te staan bij het verleden en heden en te realiseren  wat we ál hebben en daar trots en gelukkig mee te zijn.

showfoto4-4

Trots ben ik zeker, op Mason, op mijn vriend Melvin en eigenlijk ook op mezelf. Het was zo nieuw en spannend, maar ik vind steeds beter mijn draai en geniet elke dag van Mason, probeer meer te genieten van het moment  dan bezig te zijn met dingen die moeten gebeuren. Want Mason is wie telt!

My little clown! #mason #littleboy

Op naar Mason’s 1e verjaardag! Die begint nu echt dichtbij komen en ik kijk er al maanden naar uit, maar ik geniet dus ook echt van elke dag samen met Mason!

Vinden jullie het ook een soort van mijlpaal? En proberen jullie ook meer stil te staan bij het moment?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

 

2 thoughts on “Mason 8 maanden en 18 dagen in en uit buik! | Mama, Baby & Persoonlijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *