Newborn shoot | Baby

Zoals ik al eerder vertelde in  deze blog, hadden we een combi-shoot geboekt bij Marijke, dus ook de Newbornshoot voor Mason.

Op maandagmiddag 30 maart kwam Marijke bij ons thuis langs (dit was wel zo fijn omdat het de eerste 2 weken toen Mason was geboren, stormde..) Dit doet ze altijd hoor bij een Newborn-shoot, wel zo fijn, hoef je niet met je kleintje op stap. Marijke komt gewoon lekker naar je huis met al haar spullen en dat zijn er nogal wat! haha.

We moesten Mason van tevoren gevoed hebben, dus we hebben Mason eerst lekker in bad gedaan en lekker warm ingepakt in een badcape en badjas en toen gevoed op de bank. Marijke kwam al snel nadat wij klaar waren  en al snel had ze alles klaar staan, waardoor Mason snel kon shinen! En dat deed hij, wat een mooie foto’s zijn het geworden, kijken jullie mee?

Newborn fotografie baby Mason

Newborn fotografie baby Mason

Marijke is zo professioneel, heel erg fijn. Als ouders hoef je niks te doen, alleen maar te genieten wat Marijke allemaal aan het doen is met jouw wondertje. Ze heeft erg veel geduld en ervaring en dat zie je echt in haar werkwijze. Ik raad haar echt bij iedereen aan, wanneer mijn zus bevalt, gaat ze ook de newborn-shoot bij hun doen en dan kunnen ze zelfs met z’n drietjes (nichtje Isa, Mason en newborn-nichtje) op de foto. Kijk er nu al naar uit!

Nadat we de mooiste foto’s hadden uitgezocht, kregen we ze zo opgestuurd. Zo is het toch echt een kadootje om het te ontvangen? Wij zijn er erg blij mee en binnenkort laat ik jullie zien wat we er al mee hebben gedaan en op welke plekken onze knapperd te zien is.

20150502_140335

Hebben jullie ook een Newborn-shoot gedaan met jullie kleintje? En wat hebben jullie met de foto’s gedaan?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

 

5 thoughts on “Newborn shoot | Baby

  1. Leuk! Ik ben zelf fotograaf en had me voorgenomen zelf de newbornfoto’s te maken. Maar ik voelde me er veel te slecht voor. Bij een eventuele volgende ga ik er dus zeker wat geld in investeren om een fotograaf te laten komen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *