Op stap met een baby (van 9 maanden) | Dagje weg en Baby

Komende anderhalve week hebben wij  lekker vakantie, even lekker genieten van de vrije tijd en rustig aan doen met z’n drietjes. Zover we rustig aan kunnen doen, met alle bomvolle feestdagen die er aan komen. Op de niet-feestdagen willen we dus lekker rustig aan doen, maar ook wel leuke dingen ondernemen. Daarom bedacht ik de volgende dingen om te gaan doen de komende tijd. 

  • Zwemmen, lekker gaan poedelen. Mason vindt het heerlijk. De Baby zwemlessen gaan gewoon door in de vakantie, dus dit gaan we zeker een keer doen en daarna nog even het pierenbadje in!
  • Dierentuin, Melvin wilt graag nog een keer naar Burgers Zoo, als  het een beetje weer wordt, willen we een dagje hier naar toe met z’n drietjes en diertjes gaan kijken.
  • Pretpark bezoeken en dan wel de Efteling, dit staat al gepland. Volgende week gaan we met  mijn ouders, zus, zwager en nichtjes lekker een dag naar de Efteling. Mason zou er nog niet veel van meekrijgen, maar wandelen in het Sprookjesbos kan altijd. En de Winter- Efteling vind ik altijd zo mooi!
  • Kinderboerderij,  wanneer we een dag thuis blijven, vind ik het altijd wel lekker om er toch even uit te gaan. De kinderboerderij is dan een makkelijk uitstapje, daar kunnen we namelijk lopend heen en is een mooi stukje wandelen om vervolgens diertjes te kijken.
  • Wandelen, dit doen we erg veel en wil ik ook in onze vakantie lekker blijven doen. Lekker wandelen naar het dorp, winkelcentrum, kinderboerderij, speeltuin, heerlijk!
  • Uiteten, ook dit vinden we erg leuk om te doen met Mason, zolang Mason wat te eten heeft, is hij tevreden. Dus als we uit lunchen/dineren geven we hem vaak daar pas zijn eten en houden hem zoet met een stukje stokbrood.

Of we alles gaan doen, weet ik niet hoor. Anders heb ik nog leuke uitjes staan in het weekend voor volgend jaar!  Ik vind het heerlijk om leuke dingen te ondernemen met mijn 2 favoriete mannen en volgens mij, zij stiekem ook wel met mij! 😉

Wat voor leuke dingen gaan jullie ondernemen de komende tijd? Ben ik erg benieuwd naar!

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *