-Prepare for Mason’s 1th B’day!- Deel 2: Kadootjes | Baby, Inspiratie & Feest

Ik ben een vrouw van lijstjes, ik hou ervan, vooral dat afstrepen! Heerlijk, zo’n dikke vette streep door iets wat je hebt gedaan of gekocht en waardoor er dus of iets is gedaan of je iets  nieuws in je bezit hebt. Zo hou ik ook al een lange tijd een kadolijstje bij voor Mason en stiekem ook voor mezelf. Benieuwd hoe ik dat doe en wat er op staat?

Telkens wanneer ik iets tegenkom wat ik graag wil voor mezelf of voor Mason, dan schrijf ik dat gelijk op en eens in de zoveel tijd werk ik onze kadolijsten bij. Deze hou ik lekker uitgebreid bij, plaatjes  erbij en ook een omschrijving. Wanneer iemand aan mij vraagt wat ik wil hebben, weet ik nooit iets te verzinnen en nu heb ik altijd een lijstje paraat voor ons beide, wat we graag willen hebben. Dit is niet perse voor Mason’s verjaardag, maar dus ook voor Kerst of Sinterklaas. Vind het zo handig dat je het gewoon kan afvinken en alles overzichtelijk bij elkaar ziet.

Voor wie niet precies weet wat kadolijst.nl is:
Maak in een paar stappen een online verlanglijstje. Voor een Verjaardag. Geboorte. Trouwerij, Sinterklaas, you name it. Stuur de link naar je vrienden en voila, nooit meer een kado waar je niet om gevraagd hebt! Het is heel eenvoudig om een lijstje te maken en om dingen af te strepen.

Op Mason zijn lijstje staat o.a. het volgende:

Nu maar hopen dat we  een paar mooie dingen er vanaf kunnen strepen, na zijn verjaardag. Eerst nog Kerst en Sinterklaas, waar we dus gewoon hetzelfde lijstje voor gebruiken.

Aangezien jullie het thema ook al weten, is het geen verassing dat ik zijn kadootjes het liefste met dit inpakpapier zou willen inpakken.

panda party stuff lepetitbiscuit #design #stationery

Kenden jullie kadolijstje.nl al? Maken jullie er ook gebruik van?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

2 thoughts on “-Prepare for Mason’s 1th B’day!- Deel 2: Kadootjes | Baby, Inspiratie & Feest

  1. Die letter M is gaaf! Ik maak gebruik van lijstje.nl maar het is hetzelfde principe als ik het zo lees.

    Mijn zoontje wordt ook zo 1 jaar. Maar ik vind het leuker om erover te bloggen na afloop. Is het voor iedereen een verrassing 😁😁. Heb ook een thema, maar houd het bescheiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *