Wipstoel van Charlie Crane Paris| Baby & Huisje

Mijn tante wilde iets moois geven voor de geboorte van onze zoon (hij was toen nog niet geboren) en toen ik deze wipstoel voorbij zag komen op Facebook bij een win-actie, wist ik dat deze wilde hebben! Na wat gegoogle kwam ik erachter dat die van het merk   Charlie Crane was. We hadden overigens al een wipstoel staan, maar dat was zo plastic grijs ding.. Deze is dus veel mooier en past beter in onze interieur! 🙂 Die andere zetten we door naar Opa & Oma.

Om heel eerlijk te zijn kan ik vrij weinig zeggen over de kwaliteit ervan of het gebruik. Mason is natuurlijk nog maar een paar weken en heeft er welgeteld 4 keer in gelegen. Als die wat ouder is en wat sterker is kan hij er beter in zitten, maar hij is zeker heel erg mooi en staat gewoon altijd in de woonkamer. Je kan de wipstoel trouwens op verschillende site’s bestellen, maar wij hebben hem besteld op bovengenoemde site. De service was goed en je moet alleen de bekleding op het hout plakken door middel van klittenband. Makkelijk om te doen, maar wel een precisie werkje. (En als je tweede naam perfectionist is, kan je daar best een tijd mee zoet zijn)

Wat vinden jullie van onze wipstoel? En wordt de wipstoel bij jullie thuis vaak gebruikt?

 Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

5 thoughts on “Wipstoel van Charlie Crane Paris| Baby & Huisje

  1. Wat een mooie wipstoel!
    Hier heeft Luuk eigenlijk nooit in de wipstoel gelegen. Hij lag in de box, of op mij (evt in de draagdoek). Wat een geld ook voor zo’n wipstoel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *