Mijn favoriete IG foto’s #2 | Blog

Omdat  ik het soms best jammer vind dat sommige foto’s die ik deel op mijn Instagram, niet  (blijvend) op mijn blog terecht komen, wil ik vandaag mijn mooiste IG foto’s met jullie delen. Dus gewoon wat   mooie plaatjes uit ons dagelijkse leven , ik doe dit eens in de paar maanden, omdat ik  het fijn vind  om zo soms even stil te staan bij de kleine dingen. Wanneer jullie het leuk vinden om mij te volgen op Instagram, kunnen jullie dat doen  hier doen! Kijken jullie weer mee?

My little clown! #mason #littleboy

Hoe tof?! #photogifts #steigerhout #bloggen

Zo zag ik er vroeger uit! Hoe bedoel je Mason lijkt op mij?! #throwback #kleinelieke

Mason vond het ook erg leuk!! #blurrybutperfect #zwartepiet #sinterklaas #5december

Ja echt waar! Hij roept al een paar dagen Papa! #mamanietnee #eerstewoordje #mijlpaal #milestone

Deze knapperd is alweer ruim 8 maanden! Hij krijgt al wat tandjes, is het te zien? #rodewangetjes #beetjemaar #milestone #mijlpaal #8maanden #eerstetandjes

Gisteren: guitige geit houdt van van eten! #isooktezien #8maandenbijna #lovesfood #blijegeit

Zoals jullie kunnen zien zijn het alleen maar foto’s geworden van Mason, op één na.  Er  staat namelijk ook één foto tussen van mij als baby.  Ik vind (en meer mensen om mij heen, vinden) dat Mason erg veel op mij lijkt.

Kunnen jullie  mij eruit halen? Vinden jullie ook dat Mason op mij lijkt?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *