Visitekaartjes Robust-Posch | Blog & Persoonlijk

Doordat mijn blog steeds groter wordt en ik al wat opdrachten heb mogen doen en er ook wat events op de planning staan, vond ik dat hier ook visitekaartjes bijhoorde. Hierdoor wordt mijn blog nog “echter” Maar ja, hoe dan? Aangezien ik vooral nog kosten maak voor mijn blog, wilde ik dit zo goedkoop mogelijk doen. Gelukkig was daar Joyce van Mamakletst, zij heeft voor mij het kaartje ontworpen en besteld. Ik kreeg ze heel erg fijn thuis afgeleverd en ben er helemaal blij mee! Kijken jullie mee naar het resultaat?

20150624_120901

20150624_120917

20150624_121222

Hoe vinden jullie mijn visitekaartjes geworden? Hebben jullie ze ook? En aan wie/wat geven jullie je kaartjes?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

 

4 thoughts on “Visitekaartjes Robust-Posch | Blog & Persoonlijk

  1. Ja ik vind ze super stoer geworden! Fijn dat ik je idee zo heb kunnen uitwerken 🙂
    Ik heb ook kaartjes en ik stuur ze mee met bijvoorbeeld winacties, maar ook met events deel ik ze uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *