Dierenpark Amersfoort | Dagje weg & Dreumes

Zoals jullie misschien wel eens voorbij hebben zien komen op mijn Instagram of op mijn blog, gaan wij best vaak naar dierentuinen. Meestal gaan wij dan naar Dierenpark Amersfoort.  Daar hebben we namelijk  een abonnement op, maar ik bedacht me  dat ik hier nog nooit een review over had geschreven. (no  spon dus!)

Wij gaan zeker eens per maand even naar de dierentuin, soms  voor een paar uurtjes in de middag en de andere keer maken we er een hele dag van.  Het is vanaf ons een half uur rijden  naar Amersfoort dus een lekkere afstand om even naar toe te rijden.

Het dierenpark is met veel vernieuwingen bezig en elke keer als we er komen is er weer wat veranderd. Zo is er nu een heel mooi stuk gemaakt voor de Giraffen en Zebra’s. Daar kan je nu een soort van doorheen met een waterfiets. Heel erg leuk en zo kan je echt dichtbij de dieren komen. De rest van het park is zoals je een dierentuin kan verwachten. En de restaurants zijn goed op kinderen ingericht, ook zijn er verschillende leuke speeltuintjes  voor de kids.

Sinds een paar jaar is er ook een speciaal Dino park, waar je ook verschillende  spelletjes kan doen, zoals bijvoorbeeld rennen tegen een dino e.d.  Erg leuk voor de jongens en de stoere meiden, dit is echt een toevoeging aan dit dierentuin, vind ik. Kijken jullie mee naar een paar foto’s?

 

20160321_131239

20160321_131243

20160321_131248

20160321_133030

IMG-20160321-WA0010

De foto’s zijn van verschillende dagen,  dus van verschillende bezoekjes. We gaan vaak als we bijvoorbeeld op zondagmiddag even naar buiten willen, even naar de dierentuin. Even naar dieren kijken, waar Mason nu  op reageert, met Mason spelen  in één van de speeltuinen en meestal even een pannenkoek of broodje eten in één van de restaurants. Gewoon even Quality time met z’n drietjes of samen met mijn ouders, zus en gezin. Zij hebben namelijk ook allemaal een abonnement  dus ik ga ook wel eens een dagje alleen met mijn zus en de kids.

Zijn jullie wel eens bij  dit dierenpark geweest? En wat vonden jullie ervan?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *