Ouwehands Dierenpark Rhenen | Dagje weg & Dreumes

Zoals ik al vertelde in deze blog, vinden wij het bezoeken van  dierentuinen nu wij Papa en Mama zijn erg leuk om te doen. Het is fijn om met Mason lekker erop uit te gaan en het is nu zo leuk, nu hij ook echt kijkt naar de dieren. We hadden dit keer vrij kaartjes  voor Ouwehands Dierenpark Rhenen en gingen samen met de ouders en zusje van Melvin.

Oow ja een week ervoor gingen we trouwens ook met mijn zus en gezin (zij hadden ook vrijkaartjes) Maar toen was ik vergeten om foto’s te maken omdat het een spontane acties was en we dit bezoekje al op de planning hadden staan maak ik een verslagje van het tweede bezoek.

We vertrokken deze dag rond 12 uur en het was voor ons een klein uurtje  rijden.  Dus rond 1 uur waren we in het park, het was wel heel erg druk en dus ook voor het parkeren. Gelukkig ging het naar binnen gaan best snel, wel ben ik vergeten om echt veel foto’s te maken..

20160423_132018
20160423_132808

De eerste foto was gelijk bij binnenkomst, bij het oude hek en natuurlijk moesten de Zebra’s ook even op de foto! (één van mijn lievelingsdieren)
20160423_140643

Mason met zijn tante (zus van Melvin). Ik vind Ouwehand een heel mooi en groot park.  Met veel verschillende soorten dieren en leuke speeldingen voor de kinderen. Zeker als ze iets ouder zijn kunnen ze lekker  hun gang gaan.  De dieren zitten in hele mooie verblijven en ze maken er ook echt een expierence van.

Zo is er een berenbos waar je overheen loopt, een aapexpierence voor de kinderen  en nu zijn ze  ook nog bezig met een kinderboerderij te bouwen en natuurlijk komen de eerste panda’s in NL hier! Ze bouwen op dit moment een heel mooi verblijf “Pandasia”  voor de Panda’s, aan het einde van dit jaar komen ze hier! Can’t wait, dan gaan we zeker nog een keer! Ook zijn  er hele gave klauterbossen, goede faciliteiten voor het verschonen en mooi groot opgezet.

20160423_150402

Mason kreeg deze zonnebril nog van Oma, hij moest er nog een voor de komende zomer. Die van vorig jaar passte hij natuurlijk niet meer. En deze staat hem heel goed, vind ik.

IMG-20160423-WA0010

IMG-20160423-WA0011

Rond 3 uur liepen we het park uit en hadden we allemaal een beetje honger dus gingen we nog even naar het pannenkoekenrestaurant om de hoek  bij de dierentuin.  En daar wilde  Mason ook perse zijn zonnebril op, hij was er dus ook heel blij mee..

Zijn jullie wel eens bij deze dierentuin geweest? En wat vonden jullie ervan?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

One thought on “Ouwehands Dierenpark Rhenen | Dagje weg & Dreumes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *