Slot Zuylen | Dagje weg & Persoonlijk

Afgelopen zondag zijn wij een dagje met mijn ouders op stap geweest. Wij hebben 8 maanden bij hun ingewoond, omdat wij ons appartement in Utrecht binnen 2 dagen hadden verkocht en nog niks nieuws hadden. Natuurlijk super dat de verkoop zo snel ging maar daardoor zaten we wel met een probleem, gelukkig zo opgelost met lieve ouders. Maar 8 maanden is wel lang hoor als je gewend bent op jezelf te wonen.. 😉 Maar om hen te bedanken hebben wij hen dus een dagje meegenomen. Wat ga je dan doen? Zoveel ideeën maar waarom niet gewoon de omgeving verkennen? We zijn nu woonachtig in Maarssen-dorp. Dus even googelen wat er in de omgeving te doen en te zien is; slot Zuylen kwam al snel tevoorschijn. Dat zag er nog eens leuk uit!

Afgelopen zondag was het zover en zijn we  bij Slot Zuylen geweest in Oud-Zuilen. Eerst heerlijk rond gelopen in de tuinen, erg mooi. Ook het slot is al erg mooi van buiten zoals je op de foto’s kan zien. Er zijn op vaste tijden rondleidingen, normaal gesproken willen we gewoon zelf even “snel” rond lopen. Maar dat kan hier niet, als je naar binnen wilt moet je dat doen met een rondleiding. Gelukkig was het niet een te lange rondleiding, het duurde ongeveer  een uur. Binnen mochten er helaas geen foto’s gemaakt worden, hier heb ik me dan ook heel braaf aan gehouden. Want zo ben ik 😉

Daarna nog even op het mooie terras buiten gezeten met een lekker drankje.   Vervolgens zijn we uiteten gegaan bij de Heeren van Maarssen. Hier waren we vaker geweest, dus we wisten dat dit een goede afsluiting zou zijn!  Het was alleen wel erg druk dat kwam door het heerlijke weer van afgelopen zondag.

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

12 thoughts on “Slot Zuylen | Dagje weg & Persoonlijk

 1. Hallo Lieke, ik kom hier omdat je een reactie achter liet bij Seizoen & Stijl. Ik ben de maker van het blog, en ik reageer nooit namens S&S, maar geef op dat blog natuurlijk wel altijd antwoord op vragen. Ik heb al 5 jr een eigen blog, en van daaruit reageer ik wel altijd.
  Ben dan ook heel benieuwd naar je huis.
  Al is Zuylen ook mooi.

  Fijn weekend
  Lieve groet lia

  1. Hi Lia,

   Wat leuk dat je zo snel heb gereageerd! 🙂 Ik ben een beetje bezig met het aanpassen van mijn blog. Wat een mooie winkel is Seizoen & stijl zeg! Vanaf het weekend ga ik foto’s van mijn huis plaatsen.

   Kan jij mij mischien vertellen hoe ik blogs kan volgen en hoe andere mijn blogs kunnen volgen?

   Alvast bedankt!

   Liefs Lieke

 2. Hoi Lieke,
  Bedankt voor je berichtje op mijn blog…ik wil toch even hier reageren, ook al heb ik even een zomerpauze ingelast…want je vroeg of ik op je blog wilde kijken…ik ben zéér benieuwd naar de rest, het ziet er veelbelovend uit.
  Voor jou ook een fijne Zomer en vakantie.

  Groetjes,
  Inge, my choice

 3. Bedankt voor je reactie op mijn blog en natuurlijk kom ik op jouw blog een kijkje nemen! Ik ben nog nooit op Slot Zuilen geweest (gek eigenlijk, want ik woon er zo dichtbij) Toch maar eens een keer doen!!
  Fijn weekend!!

  Liefs Monica

  1. Hi Monica,

   Wat leuk dat je een kijkje komt nemen! 🙂 Ik heb een nieuwe post gepost! Ja wij doen ook altijd dingen ver weg, maar waarom niet een keer dicht bij huis op stap? Erg leuk is het hoor, we hadden natuurlijk wel erg geluk met het weer!

   Liefs Lieke

  1. Hi Dorine,

   Dank je wel! Vind het alleen wel lastig om volgers te krijgen.. Hoe heb jij dat gedaan?

   Heb een nieuwe post met een klein stukje van m’n huis, veel plezier met lezen/kijken!

   Liefs Lieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *