Wildlands Emmen | Dagje weg & Kids

Een tijdje geleden zijn wij met z’n drieën naar Wildlands in Emmen geweest. Wij zaten een weekje in een huisje van Centerparcs park Sandur, vlakbij Emmen. Vanuit daar hebben we wat leuke dingen ondernomen waaronder een bezoekje aan Wildlands. Wat wij ervan vonden en of we het aanraden? Lees dan snel verder!

Ik zou jullie niet langer in spanning houden, JA wij raden een bezoek zeker aan!  Wat een gaaf dierenpark is dit, het is eigenlijk veel meer dan een dierentuin. Het neigt echt meer naar een dierenpretpark. Tuurlijk  vind je veel dieren in het park, maar daarnaast nog zoveel meer.

wildlands

Je vind er leuke attracties, zo kan je een Jeep safari doen, met een bootje langs de apen en olifanten en is er een heuse 3D simulator en niet vergeten de gave speeltuinen voor de kids. Echt er is zoveel leuks, dat ik er helemaal enthousiast van werd, laat staan kinderen..

img_20161005_083124

Het park is opgedeeld in 3 verschillende delen en daardoor is het heel overzichtelijk  en duidelijk waar je wat kan vinden.  Wij vonden de  delen Serenga en Jungola het leukste en mooiste en Nortica het minste, omdat dat echt wel een stuk kleiner is.  De dieren hebben mooie en ruime verblijven en echt overal kan je wel iets zien!
In het deel Jungola  kan je zelf vogels voeren.  Voor €1.00 koop je een bakje en daarmee ga je ergens staan en binnen een minuut zit je onder de vogels. En dat vond Mason stiekem wel een beetje spannend..

img_20161010_140350

Kortom wij vinden het echt een dikke aanrader, het is jammer dat het voor ons best een stuk rijden is. Nu was het goed te combineren met ons weekje weg maar normaal zou ik niet 1.5 uur rijden voor een dierentuin, maar als we weer eens in de buurt zijn, gaan we zeker nog een keer!

Zijn jullie al bij Wildlands geweest? Wat vonden jullie ervan?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

One thought on “Wildlands Emmen | Dagje weg & Kids

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *