Creatief met verf Deel 1 | DIY & Huisje

Zaterdagmorgen ben ik even creatief bezig geweest met een paar dingetjes. Ik lag in bed en zat zo rond te kijken en dacht ik ga het gewoon gelijk doen! Ik heb nog 2 dingetjes staan die bijna af zijn, daar zal ik snel ook foto’s van maken.


Dit was mijn hobbelpaardje, een tijdje geleden gekocht bij de Wibra voor een paar euro, maar vond het eigenlijk echt te wit.. Dus hup kwast en de Wax gepakt.
 
Zo zijn de ornamenten dus geworden.  Toen had ik nog onderstaande kandelaar staan.
Erg saai zo! Hij staat trouwens ook nog eens op zijn kop hier, haha.
Ik heb hem eerst geverfd met een mix van wat kalkverven die ik nog had staan en daarna gelijk met bloem eroverheen. Paar dagen later met dezelfde wax als het paardje en de ornamenten, en toen werd die zo.
Zo dat was het voor vandaag, lange post geworden met veel foto’s! Ik heb alweer een idee voor mijn volgende post, dus ook die zal niet lang op zich wachten..

19 thoughts on “Creatief met verf Deel 1 | DIY & Huisje

 1. Prachtige dingen van bij de Wibra…ga ik nooit binnen..ligt niet op mijn weg ik denk dat daar verandering
  in zal komen..hahaha… héél mooi ook die ornamenten aan de muur en dat paardje hou ik echt van héél mooi geworden, héél gezellig sfeerplaatje van je tafel, ik gok je eettafel..prachtig !!!!
  héél fijne avond nog
  liefs
  Kathy

  1. Wij krijgen elke week een blaadje van ze en dan kijk ik altijd even of ze wat hebben.. Lang niet altijd maar soms wel!
   Klopt mijn eettaffel, zou hem nog een keer volledig laten zien!

   Liefs Lieke

 2. Hee Lieke, ik zie dat je volop aan het bloggen bent, ik heb wat posten gemist, omdat ik me nog niet kon aanmelden bij je. Nu wel, dus heb ik dat maar meteen gedaan.
  Leuk hoor, je bent lekker creatief bezig.
  Ooh antwoorden op een reactie van iemand is eigenlijk zonde, omdat wij daar geen melding van krijgen, die wordt dus meestal niet gelezen en het is eigenlijk onmogelijk om steeds naar iemands blog te gaan om te kijken of je erop geantwoord hebt. Wil je diegene echt bereiken, ga dan daar het desbetreffende blog dan weet je zeker dat je antwoord gelezen wordt. Maar je hoeft echt niet een reactie terug te geven hoor, dat komt wel weer als die ander weer iets plaatst op haar blog, dan kun je er altijd nog op terugkomen oke?
  Even een tip, want het is zo zonde anders, ik deed dat ook in het begin hoor, want dan weet je dat nog niet.
  Succes met bloggen!!

  Liefs Monica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *