DIY Slinger | DIY & Feest

Vandaag weer een leuke en zeer simpele DIY voor jullie, ik ben nu al bezig met Mason zijn verjaardag voor te bereiden, ja ik weet het, hij is nog geen eens 4 maanden. Maar wanneer ik er nu tijd en zin in heb, kan ik het beter nu doen, je weet maar nooit wanneer en of ik er dan tijd/zin in heb. Ik weet al met welke kleuren ik ga werken; zwart, wit, mint groen. Dit zijn ook de kleuren op zijn kamertje en nu hoef ik gelukkig nog geen hysterische kleuren te gebruiken. Hij heeft het zelf namelijk toch nog niet echt door op zijn eerste verjaardag.

Bij een verjaardag horen natuurlijk slingers! En het is zo leuk om ze zelf te maken. Ik heb er al verschillende gemaakt; variërende soorten en vormen. Deze vond ik wel erg leuk om te laten zien aan jullie en om jullie een uitleg te geven hoe deze zelf te maken.

20150622_101225

20150622_101234

20150622_101259

 

1. Maak een mal, d.m.v. met een liniaal een rechthoek te tekenen min de onderkant. Dat meet je op en precies op het midden zet je een stip, daar trek je twee lijntje naar toe. Zodat je een “vaantjes” vorm krijgt.

2. Pak wat bladzijden van een oud leesboek, dit kan ook een muziekboek, stripboek of wat dat ook zijn. Trek de mal over op het papier en knip ze vervolgens uit.

3. Zoek een mooi stuk lang touw uit en plak de “vaantjes” op ongeveer gelijke afstand van elkaar af met masking tape in een bijpassende kleur.

4. Kies een leuk woord, naam, aantal jaar, uit en schrijf dit op de middelste slingertjes d.m.v. een lettermal.

5. Klaar is de slinger en het is Party Time!

Wat vinden jullie van de slinger? En knutselen jullie ook veel voor de verjaardag(en) van jullie kindje(s)?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *