Hij komt, hij komt.. De Sint in stijl ontvangen! | DIY, Feest & Inspiratie

De tijd vliegt jongens en echt waar zo lang duurt het niet meer of de Sint is weer in ons land. Voor de één een waar feest en voor de ander een heuse kwelling, tegen de laatste partij zou ik willen zeggen; deze vriendelijke oude man is maar een paar weken per jaar in het land dus verman je en doe gezellig mee. En nee, ik ga hier geen woord reppen over de hele zwarte-pieten discussie.  Om het feest compleet te maken, vind ik het leuk om ons huis aan te kleden in een heus sint-thema. Ik heb verschillende ideetjes  bij elkaar gesprokkeld..

Inmiddels hebben jullie denk ik wel door, dat ik niet zo fan ben van veel  kleuren, niet in mijn eigen kleding, niet in de kleding voor zoonlief (hier en daar en zeker in de zomer heb ik echt wel eens een uitspatting), niet in mijn huis (vind ik veel te druk) en dit wil ik dus ook niet in deze drukke tijd van het jaar. Dus de sint is welkom bij ons, meer dan zelfs, maar wel in stijl. Dus als U dit leest Sinterklaas,  zullen we dat pak van u ook eens onder handen nemen? 😉

Om de Sint een warm welkom te heten en om ons huis lekker feestelijk aan te kleden, heb ik de volgende inspiratie opgezocht .

'Nog op zoek naar een goed cadeau voor Sinterklaas?'cees n co ( op de foto's, credits, Houten klompjes | KIDS | WWW.ZINKENZO.NL)

Sint decoratie met silhouet van Sweet Table shop gemaakt door Janneke van de verleidelijke tafel ! Super gedaan Janneke !

"krijt" inpakpapier Sinterklaas. Of een leuke versiering van het bord tijdens de surprise in de klas!

lekkernijen voor pakjesavond...

I love sint zak van brenstijl

Leuke Sinterklaas DIY voor op de plank

Betekenis #sinterklaas - #Quotes - Buy it at www.vanmariel.nl - Poster € 3,95 - Card € 1,25

Welkom Sinterklaas ! Hippe Sint decoratie in de shop !

Sinterklaas decoratie

Sinterklaas silhouet zwart

*het beeldmateriaal is afkomstig van Pinterest*

Wat een leuke ideeën  hé? Ik wil dus het één en ander hiervoor gaan knutselen/kopen. Ik wil het wel centraal houden, zodat het rustig blijft. Dus ik denk dat ik het hou bij het versieren van de eettafel en vensterbank.  Ik hou jullie natuurlijk op de hoogte   en ik plaats binnenkort ook wat leuke DIY’s en het  eindresultaat  van het totaal show ik ook hier  aan jullie

Versieren jullie je huis ook in een Sint-thema ? Zo ja, hoe versieren jullie het  en pakken jullie erg uit?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

 

One thought on “Hij komt, hij komt.. De Sint in stijl ontvangen! | DIY, Feest & Inspiratie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *