Mamaswap editie 2015 “What I received” | Blog, DIY & Mama

Zoals ik jullie  al vertelde in deze blog, deed ik mee met de blogmama swap , eerder liet ik jullie zien wat ik had verzonden naar mijn swapmaatje. En vandaag wil ik jullie eindelijk laten zien wat ik ontving en wat ik van de SWAP   vind die ik ontving..

Ik moest best lang wachten op mijn pakketje, maar op  dinsdag 18 augustus kon ik hem in ontvangst nemen. Ik had al begrepen van de organisatie dat het wat langer zou duren, maar ik werd wel een beetje ongeduldig hoor eerlijk gezegd!  Mijn maatje was door privé redenen niet eerder in staat geweest om mijn  swap op te sturen, er zijn natuurlijk ook dingen 300 keer belangrijker dan dit.  Dus ik begreep het wel, maar ik vond het zo leuk om mee te doen  en was zo benieuwd naar wat iemand die mij vrijwel niet kent voor mij zou kopen/maken.

Nu is het tijd om mijn pakket uit te pakken en jullie  te vertellen wie mijn SWAP heeft samengesteld.

20150818_195215

20150818_195633

20150818_200202

20150818_200413

 

Mijn swapmaatje was goed op de hoogte van wat ik leuk vind, want de mand en de sushi kit had ik stiekem al, maar die komen altijd van pas! Het shirtje is precies de maat van Mason en het to-do bordje is helemaal mijn smaak. Ook vind ik het leuk dat ze er iets zelfgemaakt bij heeft gedaan; de bordjes.

Mijn swapmaatje was Sanja  van Serbolicious! Sanja, als je dit leest, bedankt voor je leuke swap en ik hoop dat het inmiddels weer beter met je gaat!

Hebben jullie wel eens meegedaan aan een SWAP? En vonden jullie het moeilijk om een pakket samen te stellen voor je maatje?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

7 thoughts on “Mamaswap editie 2015 “What I received” | Blog, DIY & Mama

  1. Wat fijn om te lezen dat je het leuk vindt! Nog maal sorry voor het lange wachten, ik kon dr echt even niets aan doen. Ik ben ondertussen weer zo goed als ‘in oude staat’. Veel plezier met je spulletjes! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *