Tip: Advent boom | DIY & Feest

Jullie weten  het inmiddels echt wel, ik hou van Sinterklaas, van de Kerst oftewel de hele december-maand ben ik op mijn gelukkigst  en in mijn nopjes! Nu had ik op Facebook iets heel leuks voorbij zien komen en stuurde Melvin gelijk op pad.. (die werkt 1 minuut van de Action af, wat dus erg gevaarlijk is)

Bij de Action verkochten ze namelijk hele leuke advent- kerstbomen voor iets meer dan €10.00 heb je echt een gaaf ding staan de december  maand en je kan er de leukste dingen in doen! Ik heb hem voor Mason gevuld met allerlei verschillende dingen; Duplo poppetjes, snoepjes en andere kleine dingetjes. Hij mag straks elke dag een vakje openen. Wij hebben trouwens de houten variant met witte vakjes en kan niet wachten tot hij op de schouw staat, want dat betekent dat mijn lievelingsmaand is aangebroken!

advent-boom
Ik kan me ook voorstellen dat het leuk is om het voor jezelf te vullen met bijvoorbeeld lekkere chocolaatjes, mooie spreuken of wat geld om wat lekkers van te kopen bijvoorbeeld. Ik heb voor mij zelf al de Rituals adventskalender binnen, dus ik kan zelf ook elke dag een vakje open maken! Ik kijk uit naar deze gezellige maand!

Kenden jullie deze advent boom al? Hebben jullie ook een advent-kalender thuis staan in de December maand?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

 

One thought on “Tip: Advent boom | DIY & Feest

  1. Wat een leuk ding. Ik wil dit jaar ook een adventkalender scoren maar twijfel nog over een simpel ding met chocolaatjes of iets anders. Maar zelf vullen is ook wel heel erg leuk. P

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *