Afterparty! Deel 4: Locatie | Feest, Dreumes & Verjaardag

Ter voorbereiding op een verjaardag, moet je jezelf natuurlijk ook afvragen of je het feestje thuis wilt geven of juist op locatie.  Dat hebben wij ook afgewogen zoals ik vertelde in deze blog.  Wij besloten om op zoek te gaan naar een zaaltje. We hadden toch zo’n 70 mensen op de lijst staan waaronder kinderen die toch wat ruimte willen hebben en hun energie kwijt moeten kunnen.

Daar was de sportspeeltuin, in de buurt van mijn schoonouders. Het was een leuk zaaltje, met een leuk formaat. Op een gegeven moment was het wel erg vol met visite maar over het algemeen voldeed dit zaaltje en voelde het gezellig aan. Vooral ook omdat de kids lekker naar buiten konden en daar konden spelen en dus lekker konden aan ravotten..  Kijken jullie mee naar foto’s van de locatie?

IMG-20160320-WA0030
IMG-20160320-WA0031
IMG-20160320-WA0032
IMG-20160320-WA0034
IMG-20160320-WA0035 (1)

Zoals je kan zien, waren er erg veel speeltoestellen en velden. Daardoor was er voor iedereen wat wils. Ook het zaaltje voldeed aan onze wensen met een leuke bar.  We hadden het ook buiten een beetje aangekleed zodat we dat er ook bij hadden.

Het was echt heel lekker dat we de troep niet thuis hadden, zoveel mensen zouden trouwens niet eens in ons huis passen.  Mason had voor en  na zijn feest een dutje gedaan bij mijn schoonouders, zodat wij konden versieren en daarna weer konden opruimen. Het was een geslaagde dag maar dat hadden jullie vast al gezien en gelezen in de vorige blogs!

Vieren jullie verjaardagen altijd thuis of ook weleens op locatie?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

3 thoughts on “Afterparty! Deel 4: Locatie | Feest, Dreumes & Verjaardag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *