Baby kamer | Huisje, Inspiratie & Zwanger

Nu we weten dat ik zwanger ben van een meisje, heb ik me eindelijk bezig kunnen houden met  de babykamer. Nu is de kamer van Mason mintgroen, maar ik vond het tijd voor iets nieuws en nu het een meisje word, vond ik het tijd voor iets totaal anders: okergeel! 

En okergeel gaat het worden!  Ik wilde geen roze, omdat ik dat zo voorspelbaar vind voor een meisjeskamer en over een paar jaar wanneer mini-me d’r eigen mening krijgt wordt haar kamer vast een keer roze dus nu kon ik nog mijn eigen wil erin kwijt. Iets totaal anders, maar echt van nu! Ik maakte een moodboard, zodat iedereen wist wat ik bedoel en ik een mooi leidraad heb de komende maanden..

babykamer

Vind het echt een heel mooi moodboard geworden en heb echt al een paar items die ik wil gaan aanschaffen erin verwerkt, zoals het poefje van Karwei, het behang van Kwantum, de stoel van Ikea, de poster van Bol.com en de commode ga ik zelf onder handen nemen met okergele verf! Maar eerst moet  de grote-jongens kamer voor Mason af, voordat dit kamertje vrij komt en ik aan de sla kan! 🙂 Ik ga jullie zeker op de hoogte houden.

Wat vinden jullie van mijn kleurkeuze? Welke kleuren hebben jullie gebruikt in de kinderkamers?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

One thought on “Baby kamer | Huisje, Inspiratie & Zwanger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *