Badkamer Make-over | Huisje & Interieurstyling

Zoals wellicht bij jullie bekend, sparen wij best veel elke maand. Ik heb jullie alleen nooit verteld waarom we aan het sparen zijn, natuurlijk ook voor onvoorziene uitgaven en voor de toekomst van Mason. Maar er is nog een heel belangrijk doel..

Wij willen namelijk gaan verbouwen. Ik wil heel graag aan de achterkant van ons huis een uitbouw van 3 meter naar achteren. Daardoor creëren we echt een veel grotere woonkamer, omdat er dan ruimte komt naast de keuken, wil ik heel graag een woonkeuken met een kookeiland. Omdat je dan toch weer iets anders moet doen met je vloer, wil ik gelijk vloerverwarming en daaroverheen weer een mooie houtenvloer.

Dus we hebben veel centjes nodig; een nieuwe keuken, vloerverwarming en een nieuwe houten vloer. Maar omdat we dan toch al bezig zijn en ik nog meer noten op mijn zang heb heb ik besloten dat we dan maar gelijk doorpakken. Ik heb er namelijk geen zin in om twee jaar later weer in de puinhoop te zitten, daarom sparen we nu gewoon wat langer door.

Ik wil namelijk onze gang wat langer maken waardoor onze trap niet meer in onze woonkamer staat maar in de gang waardoor we wat minder geluidsoverlast hebben. En dan blijft er nog een grote wens over. Vooral mijn vriend wilt heel graag de badkamer gaan aanpakken. Niet dat hij dat zelf kan, meneer lefthand two times.

We hebben nu een hoekbad, maar we zouden heel graag een grote inloopdouche willen hebben. Met zo heerlijke grote stortdouche, waar ik uren onder kan staan. In ons bad gaan wij zelf namelijk niet, het was wel makkelijk toen Mason kleiner was, maar nu al gaat hij steeds vaker met ons onder de douche.

Er zit al een wc in en dat vinden we heel makkelijk, dus we willen deze zeker in de badkamer houden, de tegels op de vloer en aan de wanden zijn eigenlijk ook nog prima. Omdat ons is gezegd dat er onder het bad is door betegeld, willen we eigenlijk alleen het bad eruit halen en daar een inloopdouche plaatsen. Wel wil ik een andere wasbak met een ander badkamermeubel. Dus de aanpassingen in de badkamer vallen eigenlijk nog best mee.

Wel vind ik zo muur vol met kleine steentjes erg mooi zoals op onderstaande foto. Maar dat kan je natuurlijk ook verwerken in de douchewand. Vind ik heel erg mooi en robuust voor in een badkamer.

badkamer stijl

Ik heb ook een zwak voor dubbele wasbakken, helaas gaat dat nu niet passen met ons bad, maar als die plaats maakt voor een douche is er natuurlijk veel ruimte over en zou het misschien wellicht wel passen. En dan ook nog eens het liefste geen standaard wasbak..

badkamer stijl 2

En wat denk je van dubbele douches? Dat gaat in ons huidige huis echt niet passen, daarvoor hebben we gewoon een te kleine badkamer, maar wat gaaf. Zo kan je lekker samen douchen met het hele gezin zonder dat je water hoeft te delen!

badkamer stijl 3

Ik heb al wat rondgeneusd op de website van Sanitairtotaal en een begroting gemaakt op basis van hun prijzen. Ze hebben een hele uitgebreide website, zo verkopen ze ook hele mooie en grote stoomcabines en heel veel verschillende douchebakken.Voor ieder wat wils dus!

Wat vinden jullie van onze plannen? Zijn jullie happy met jullie badkamer?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

*Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking.

3 thoughts on “Badkamer Make-over | Huisje & Interieurstyling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *