Dirty Old Canvas | Huisje

Vandaag wil ik jullie iets laten zien waar ik erg trots op ben; een oud canvas doek van ons huisdier. Najaar van 2013 zijn we met het gezin op vakantie geweest naar Zuid-afrika. Echt een belevenis om niet te vergeten. Reizen is  echt wel één van onze favoriete bezigheden en om er zo dagelijks aan herinnerd te worden is mooi.

Sinds vorig jaar heb ik een spiegelreflexcamera (wel een tweedehandse, maar om het te leren perfect!) en daarmee had ik deze mooie foto geschoten. De olifant was er één uit een hele kudde en we mochten de Jeep van de ranger even uit. Zo heb ik deze foto gemaakt. We hadden niks op deze muur en ik wilde wel erg graag iets van een schilderij/foto. Toen ben ik een beetje gaan googelen en zo kwam ik op Dirty Old Canvas. Zij maken van een eigen foto die je in kan sturen, iets unieks. Je kan kiezen tussen verschillende opties. Wij hebben ervoor gekozen om het Dirty en Old te laten maken. Daardoor is die gerimpeld en verkleurd. Wij zijn er erg blij mee! 🙂

 

 

 

 

 Hier zie je natuurlijk ook onze muur met de kalkverf. Dit is de kleur Belgian Wilderness van Pure & Original. Wij vinden de kleur erg mooi en het geeft zo veel sfeer.. Ook zie je een stukje van ons plafond; we hebben in de woonkamer en boven in 2 slaapkamers allemaal balken.
 Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

14 thoughts on “Dirty Old Canvas | Huisje

 1. Hoi Lieke! Ik kijk vandaag voor het eerst op je blog, wat heb je een mooi kleur op de muur, beetje groen toch?
  Ik heb de kleur Zinc van Pure & original gebruikt, ook een beetje groen maar dan richting grijs. En wat gaaf, zo’n mooie herinnering aan je muur. Tja, winkeltips haha, kijk eens in mijn webshop zou ik zeggen 🙂 Fijne vakantie vast! Liefs Nathalie

  1. Hi Nathalie!
   Wat leuk!! Hoop dat je het leuk gaat vinden! Ja klopt, het is donker groen met een ietsjepietsje groen. Ooeh ben ik ook benieuwd naar! haha dank je wel! Ga even een kijkje nemen bij je!

   Liefs Lieke

 2. Dag Lieke, via het blog van Inge van MyChoice kom ik op het jouwe terecht, ik zie al metéén héél veel
  mooie dingen…haha….wil ik niks van missen hoor, heb me dan maar metéén aangemeld om je te gaan volgen! Altijd leuk volgers erbij ! Tot een volgende
  fijne dag nog
  Liefs
  Kathy
  Housebythewaterhole

 3. Hoi Lieke je vroeg om leuke adresjes. Nou De Potstal in Valburg is zo’n winkel en De Stamkamer in Liemden en Seizoen en Stijl in Ochten. Dat is een leuk ritje om ze langs te gaan. Jan en ik doen dat ook af en toe. En wil je een keer naar Limburg dan is hoeve hofackers in Baarlo ook een topper. Wel een eindje bij je uit de buurt maar echt de moeite waard.
  succes hoor
  liefs Anneke

 4. Hi Marieke!

  Ik merk inderdaad dat het erg verslavend is en dat ik er alleen maar creatiever van word. Dus helemaal leuk! Leuk Dank je wel, ik ga een kijkje nemen bij je! Vind echte winkels wel leuker, hihi.

  Dank je voor de tip!

  Liefs lieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *