Een kijkje in onze keuken.. | Huisje & Interieurstyling

Nadat ik jullie onze woonkamer heb laten zien , heb ik de smaak te pakken en vond ik het ook wel leuk om jullie een kijkje te laten nemen in onze keuken.  Ik vind het ook altijd zo leuk om bij anderen naar binnen te spieken  dus wellicht een ander ook! 😉 Kijken jullie snel mee?

Toen wij hier kwamen wonen (dik 2 jaar geleden) zat deze keuken er al in. Niet eens de bewoners waarvan wij het huis kochten hadden deze keuken laten plaatsen, nee deze keuken is al zeker 10 jaar oud maar toch vonden wij dat hij nog prima mee kon! Wat vinden jullie?

20160713_100143

20160713_100218

20160713_100228

 

Het is dus  niet geheel mijn smaak, maar het is een mooie en neutrale keuken. Hij is hoogglans wit, iets waar ik zelf niet zo snel voor zou kiezen. De keukenmuur hebben we met een kalkverf behandeld en maakt de keuken dus iets donkerder en warmer.  Voor de rest staat er in onze keuken, het keukentje van Mason, die eigenlijk wel wat weg heeft van onze keuken! 😉

We hebben plannen voor een uitbouw, wanneer dat precies gaat plaats vinden weten we nog niet, maar dan pakken we gelijk de keuken aan. Maar voor nu is het een prima keuken en is van alle gemakken voorzien!

Wat vinden jullie van onze keuken? Zijn jullie blij met jullie keuken?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

One thought on “Een kijkje in onze keuken.. | Huisje & Interieurstyling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *