Grote jongenskamer voor Mason! | Huisje & Kids

Mason’s kamer is al een tijdje af, maar nog niet eerder had ik de tijd om zijn kamer te fotograferen en er een artikel over te schrijven. Maar o, wat is het vet geworden! Toen Mason precies 22 maanden oud was is hij overgegaan naar zijn grote jongenskamer en ook dus naar zijn peuterbedje! (hier later meer over) Hij was erg blij met zijn nieuwe kamer en speelt er erg graag. Benieuwd geworden?

We hebben met behulp  van een vriend en mijn ouders het zo kunnen maken, zoals wij wilden. Er moest van de open zolder een kamer gemaakt worden en dat gebeurde op 3e Kerstdag door een vriend van ons. Toen dat was gebeurd kon er geverfd en behangen worden. Dat hebben grotendeels Melvin en mijn vader gedaan, nadat ik nog een dag met mijn ouders de puntjes op de i hadden gezet, was zijn kamer klaar! Ik vind het echt heel stoer geworden en nog kan Mason zijn kamertje in komen en alleen maar:  “Wauw” roepen! Daar doe je het toch voor? Kijken jullie mee naar het eindresultaat?

 


Dat zijn de foto’s van zijn kamer, omdat er vooral schuine wanden en een laag plafond is in zijn kamer, besloten we dat zijn kledingkast maar in de kast op de gang moest komen. Daar hebben we een vakkenkastje en kledingrek neer gezet en zo al zijn kleding een mooi plekje gegeven.

Hoe vinden jullie zijn kamer geworden? Een echte grote jongenskamer?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

2 thoughts on “Grote jongenskamer voor Mason! | Huisje & Kids

  1. Mooi geworden! Heel gaaf die blauwige accentkleur. En die dierenposter/landkaart is echt geweldig, waar is die van als ik vragen mag? Nog eventjes en wij gaan onze peuter ook een nieuwe kamer geven dus het is leuk inspiratie op te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *