Grote jongenskamer voor Mason | Inspiratie, Huisje & Kids

Omdat er natuurlijk in huis het één en ander aangepast moet worden voordat de baby er is, ben ik inspiratie aan het opdoen. In eerste instantie moet de zolder wat verbouwd worden zodat wij daar  kunnen gaan slapen, Mason verhuist dan naar onze kamer en de baby krijgt Mason’s kamer. (zo kunnen we onze kastenkamer gewoon aanhouden)

Maar dat betekent dat Mason voor zijn tweede verjaardag een grote jongenskamer krijgt! Een stuk grotere kamer als dat hij nu heeft met meer mogelijkheden voor leuke en speelse dingen zoals ik bij elkaar heb gezet hieronder. Dit is dus de moodboard die ik ga aanhouden met het inrichten van Mason’s nieuwe kamer!

 

Inspiratie

De komende tijd zullen we dus weer de nodige woonwinkels af gaan en ga ik de leukste dingen bij elkaar zoeken voor de stoere nieuwe kamer voor Mason!

Wat vinden jullie van dit moodboard? Jullie nog tips voor een grote jongenskamer?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

2 thoughts on “Grote jongenskamer voor Mason | Inspiratie, Huisje & Kids

  1. Wat een leuke impressie. Ook onze zoon is vanwege een nieuweling in huis voor zijn 2e verjaardag naar een grote jongenskamer verhuist. Ging fantastisch dus maak je daar geen zorgen om. Aan je leuke ideeën te zien gaat Mason het vast super stoer vinden om in zijn nieuwe kamer te slapen. Een tip? Wij hebben onze zoon langzaam laten wennen door eerst het ledikantje in zijn nieuwe kamer te zetten. Zo sliep hij in zijn nieuwe kamer, maar lag hij nog wel in zijn oude vertrouwde bedje.

  2. Oh wat een leuk moodboard! Ik hou van de okergele kleur. Het kamertje met dat donkergroen vind ik ook tof voor een jongen. Hij zal vast heel erg blij zijn met zijn nieuwe kamer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *