Onze inloopkast | Huisje

Toen wij ons appartement hadden verkocht en op zoek gingen naar een huis, waar we als we dat zouden willen 30 jaar konden blijven wonen. (Dit doen we dus niet, ik vind verhuizen en alles inrichten veel te leuk) We wisten dat we een kindje wilden en dat kon niet in ons appartement van 30 vierkante meter. Hoe leuk ons huisje ook was en het was midden in de stad. Maar dus niet handig met een kleintje, dus wij gingen op zoek naar een eengezins-woning. We hebben serieus overal gekeken in en rond Utrecht. Het maakte ons niet zoveel uit waar we zouden gaan wonen, we wilden een huis met minimaal 4 slaapkamers, omdat ik graag een extra kamer wilde voor een inloopkast.. 

En ja, die is er ook gekomen! De kleinste slaapkamer hebben wij gebombardeerd tot inloopkast. We hebben gekozen voor de kasten van Ikea, aan de ene kant heb ik 2.5 kasten en aan de andere 2. Kijken jullie mee?

20150620_094053

20150620_094117


20150620_094200

 

Wij zijn er nog steeds erg blij mee en zou hem niet willen missen. Het is handig en zou kan ik alles makkelijk terug vinden. Binnenkort, zou ik jullie ook de binnenkant van de kasten laten zien, zien jullie gelijk dat het ook bij ons niet eerlijk verdeeld is qua ruimte… 😉

Wat voor kledingkasten hebben jullie? En zouden jullie een kamer opofferen voor een inloopkast?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

 

3 thoughts on “Onze inloopkast | Huisje

  1. Ik heb ongeveer zo’n zelfde soort kast maar dan een stuk minder en gewoon op de slaapkamer. Als ik de ruimte had zou ik er zeker een kamer voor opofferen. Lijkt me geweldig, een inloopkast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *