Master-bedroom make-over deel 1| Huisje & Interieurstyling

Al een tijdje wil ik onze slaapkamer aanpakken. Ik vind hem te donker en wil gewoon wat vrolijkheid toevoegen, ook doordat er wat dingen zijn weggehaald of juist zijn toegevoegd door de komst van Mason is het niet meer een geheel, of in ieder geval zo voelt het niet voor mij.

Toen we hier vorig jaar kwamen wonen, hebben we de slaapkamer ook gewoon meegenomen natuurlijk, maar het heeft niet mijn meeste aandacht gekregen. Hij is vrij donker nu en ik wil het gewoon wat lichter maken door middel van andere accessoires etc. Eerst was ik heel erg van de robuuste industriële look en ik neig nu steeds meer naar de stoere Scandinavische look.

Om een beeld te geven aan jullie wat ik bedoel en natuurlijk ook aan vriendlief (want ja, die moet ik echt wel enthousiast  krijgen voor elk project dat ik bedenk) heb ik het volgende mood-board gemaakt. Dit vind ik erg leuk om te doen en dit past natuurlijk ook helemaal bij mijn afgeronde opleiding van interieur styliste.

20150515_170330

20150515_170309

Zoals jullie kunnen zien is het allemaal lekker licht maar heeft het wel een warme sfeer, door het gebruik van rijke stoffen kan je een warme sfeer neerzetten in een kamer die wel erg licht is van zichzelf. Hierdoor wordt het niet een kille kamer maar heeft het juist die warme sfeer die je, juist op de slaapkamer, wilt hebben.

Wanneer ik een mood-board maak, zoek ik eerst op Pinterest, internet of tijdschriften naar mooie plaatjes die mij of de klant aanspreken, deze print en knip ik uit en daarbij zoek ik tussen mijn knutsel spullen naar leuke stickers/lint/kaartjes/papier/labels die erbij passen. Aangezien ik erg veel knutsel spullen heb, heb ik voor elke stijl wel iets liggen wat erbij past, dus nee, niet alleen maar spulletjes die bij mijn eigen stijl passen.

Wat vinden jullie van mijn mood-board? Welke sfeer hebben jullie in huis en wat vinden jullie van de stoere Scandinavische stijl die ik wil?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

2 thoughts on “Master-bedroom make-over deel 1| Huisje & Interieurstyling

  1. Ohh leuk om te zien! Ik maak ook vaak dit soort moodboards hoor, leuk om mee bezig te zijn en erbij te houden om de sfeer die je bedacht had na te streven ;). Ik houd ook erg van het natuurlijk, scandinavisch en wel met hier en daar een fel kleurtje! Ben benieuwd naar het eindresultaat! Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *