Master-bedroom make-over deel 2 | Huisje & Interieurstyling

Vandaag wil ik jullie meer vertellen over de make-over van de slaapkamer die gepland staat. Deel 1 gemist? Kijk zeker even terug!  Een van de dingen die erg belangrijk is, waarschijnlijk het belangrijkst in een slaapkamer is de raamdecoratie. Daarom vertel ik in dit artikel meer over onze keuze..

VELUX Buitenzonwering

Toen wij hier kwamen wonen (01-05-2014) hadden de vorige bewoners nog het een en ander laten hangen qua gordijnen/horren e.d. Dit hadden we zo afgesproken, omdat zij het toch niet kwijt konden in hun nieuwe huis en het allemaal nog in prima staat was. Win-win situatie dus. 🙂

Op verschillende kamers, zoals de slaapkamers hangen horren van het merk VELUX, wat wij erg fijn vinden. Wij zitten hier namelijk vlakbij het water en niets zo vervelend als muggen in je huis. Wij hebben namelijk, zodra het lekker weer is, veel de ramen en deuren open!

Op zolder lieten ze ook van VELUX de buitenzonwering hangen, ook erg fijn aangezien het op zolder al erg snel warm is. Zodra de zon erop staat is het al niet meer uit te houden. Op zolder doen we de was en is mijn knutselkamer. Anders zou ik als het echt warm wordt, de was niet meer doen hoor, haha.

Terug komend op onze slaapkamer, daar ging het artikel tenslotte over, die ga ik nu aanpakken. We hebben daar nu alleen witte gordijnen hangen, waardoor het al vroeg erg licht in onze slaapkamer is en overdag is het dus echt niet donker te krijgen, daarom zijn we op zoek naar verduisterende rolgordijnen. Mason heeft deze in zijn slaapkamer al hangen (daardoor hebben wij het idee dat hij al erg goed het dag-nacht ritme te pakken heeft, wat erg fijn is) Nu wij nog, in onze zoektocht stuitten we op VELUX online. We zijn natuurlijk al bekend met dit merk, dus zeer waarschijnlijk kiezen we hiervoor, het vakantiegeld komt toch bijna binnen..

We willen grijze rolgordijnen, zodat het past in de stijl die ik wil op onze slaapkamer, de stoere Scandinavische stijl. Kan niet wachten tot onze slaapkamer helemaal klaar is en het weer echt ons plekje wordt!

Zijn jullie bekend met Velux? En wat hebben jullie voor jullie ramen hangen?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

*Dit artikel is gesponsord.* 

 

One thought on “Master-bedroom make-over deel 2 | Huisje & Interieurstyling

  1. Ik kan begrijpen dat het fijn is om te verduisteren! Ik wordt als ik het rolgordijn vergeet dicht te doen bij mijn gordijnen altijd wakker van het licht wat er dan door heen schijnt haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *