New: LEGO opbergboxen| Huisje, Kids & Speelgoed

Wat hou ik toch van Instagram, daar doe ik de leukste ideeën op en vind ik de gaafste spullen! Zo ook deze gave opbergboxen van LEGO. Ik heb ze een paar keer voorbij zien komen bij verschillende mensen. En toen ik een bon had liggen van Blokker, wist ik al snel wat ik ermee ging doen..

Nou snel, niet echt, want ik vind niet dat Blokker een fijne site heeft. Ik had dus nog een bon liggen van een geretourneerd artikel, maar ik kon maar niks vinden op de site wat ik en leuk vond en nodig had. Al een tijdje stonden de LEGO opbergdozen op mijn lijstje (ja die maak ik), maar ik zag ze niet zo snel op de blokker  site. Maar na wat speurwerk vond  ik ze op een hele onlogische plek en mikkerde ik ze in mijn mandje en rekende ze af, hoe fijn is dat met een bon!

 

20160713_095840
20160713_095846
20160713_095851

De dozen zijn echt heel erg handig, ten eerste kan je ze dus makkelijk op elkaar stapelen en zijn ze makkelijk te openen. Er passen veel steentjes in en zijn er in de leukste kleuren. De boxen zijn van heel stevig plastic gemaakt, waardoor ook kleine peutertjes ze 100 keer kunnen openen en sluiten.  Op mijn lijstje staat nog een mintgroene, om de set af te maken. En hoe leuk staan deze opbergboxen in je interieur?

Kenden jij deze opbergboxen van LEGO al? Wat vind jij ervan?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

One thought on “New: LEGO opbergboxen| Huisje, Kids & Speelgoed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *