Styling klus deel 1| Interieurstyling

Zoals ik al wel eens eerder heb verteld, ben ik gediplomeerd interieurstyliste. Ik heb hier helaas nog niet heel erg veel mee kunnen doen, omdat ik sinds begin dit jaar mijn diploma heb gehaald en toen kwam al snel Mason, ik heb gedurende mijn opleiding wel een klus gedaan, dit was een verkoopstyling (foto’s zijn hier terug te vinden: Interieurstyling) Dit was zeker een zeer geslaagd project. En gelukkig staat er een nieuwe opdracht voor de deur!

De opdrachten die ik tot nu toe heb mogen doen, waren voor bekenden, zoals ook deze. Mijn zus en zwager hebben een nieuw huis gekocht (5 min. van ons vandaan!) Stap 1 bij interieurstyling is het bespreken van de wensen en ideeen (sfeer/thema/kleuren). Aan de hand daarvan maak ik altijd een moodboard, welke ik dan voorleg aan de klant en die weer met hem bespreek. Eventuele aanpassingen kunnen dan nog gedaan worden. Vandaag wil ik jullie deel 1 dus laten zien; het moodboard.

20150501_192122
20150501_191840
20150501_192128

Dit eerste moodboard heb ik gemaakt voor het gehele huis, dus zowel de woonkamer, keuken, master bedroom en 2 kinderslaapkamers heb ik hierin verwerkt. De sfeer en de kleuren worden al duidelijk door het moodboard en hiermee kunnen we verder werken. Ik werk altijd met veel extra dingen, zoals stickers/ labels e.d. Dit vind ik het nog wat leuker en sprekender maken.

Mijn zus was erg blij met dit moodboard en nu hebben we een leidraad. We moeten nog veel meer gaan uitwerken en de definitieve kleuren gaan uitkiezen en natuurlijk moet er nog geshopt worden maar we hebben de tijd! (1 dec. krijgen zij namelijk pas de sleutel!) Voor nu staan veel bezoekjes aan meubelboulevards en groothandels op de planning en ook een afspraak om in huis de maten te gaan opmeten (handig om te doen voordat je meubels koopt!)

Ik zal jullie op de hoogte houden van deze interieurstyling en natuurlijk ook het eindresultaat laten zien aan jullie!

Wanneer jullie interesse hebben in een interieuradvies/styling of gewoon een vraag hebben mogen jullie mij natuurlijk altijd mailen: robust.posch@gmail.com

Wat vinden jullie van  het moodboard?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

 

2 thoughts on “Styling klus deel 1| Interieurstyling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *