Hoe doe IK het allemaal.. #2 | Mama & Persoonlijk

Een tijdje geleden vertelde ik jullie in dit artikel al, wat ik allemaal doe en hoe ik dat allemaal voor elkaar krijg elke week weer. Dit omdat ik het leuk vind om bij andere te lezen en omdat ik het ook fijn vind als jullie weten waarom ik soms te druk ben met andere dingen en niet aan bloggen toe kom. Maar het is tijd voor een up-date!

In dat artikel vertelde ik al dat ik weer aan het leren was geslagen, inmiddels is het alweer een paar maanden verder, dus ook hiermee ben ik gelukkig een stuk verder. Ik heb zelfs al één examen gehad, deze heb ik gelukkig gehaald, nog 2 te gaan!  Vraag me niet hoe maar ik haalde afgerond zelfs een 8.

Ik werk dus 3 dagen in de ene week, en 2 dagen in de andere en die week ga ik ook een dag naar school.  Daarnaast moet ik  best veel huiswerk maken, heb ik geen schoonmaakster dus ook het huishouden moet gedaan worden en bovenal ben ik natuurlijk moeder.  Daarnaast is mijn blog er natuurlijk nog, ook heb ik nog een vriend rondlopen en wil ik ook zo nu dan mijn familie en vrienden nog eens zien. Ooh ja, jullie weten al dat ik 300 hobby’s heb hé? Ja daar heb ik op dit moment niet heel veel tijd voor..

Dat komt straks allemaal wel weer goed, wanneer ik mijn studie heb afgerond en het op mijn werk weer allemaal wat rustiger wordt. Voor nu, maak ik er maar het beste van en gelukkig is  Melvin er, die  pakt de dingen op waar ik gewoon niet aan toe kom. Alleen al  als hij 1 keer per week strijkt, is dat zo fijn!

Ik hoop dat het vanaf  april  weer allemaal wat rustiger wordt, dan hoop ik klaar te zijn met mijn studie, is Mason’s verjaardag geweest (waar ik ook druk mee bezig ben) en hoop ik een schoonmaakster te hebben! Ik hou jullie op de hoogte!

Is het bij jullie ook een drukke tijd?

 Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

 

 

 

2 thoughts on “Hoe doe IK het allemaal.. #2 | Mama & Persoonlijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *