Ik hou van Meuk Tag | Tag & Mama

Een tijd geleden zag ik bij  Kelly de Ik hou van meuk tag voorbij komen en ik vond hem wel heel erg goed passen bij mij  aangezien ik het erg leuk vind om oude dingen op te knappen. Zo vind ik het, super leuk om langs kringloopwinkels te gaan of leuke koopjes op de kop te tikken via Marktplaats. Voordat Mason er was, ging ik vaker naar kringloopwinkels nu speur ik meer op MP.

Hoe vaak ga je naar de kringloop?
Voordat  Mason er was ging ik wel eens per 2 weken, maar aangezien ik nu 3 dagen werk, 3 keer in de week sport, huishouden er naast doe en Mason er natuurlijk is heb ik er gewoon een stuk minder tijd voor. Ik ga snel weer naar de kringloop . Wel speur ik regelmatig op MP en  schaf ik nog best vaak wat aan via MP.

Wat is je favoriete kringloop?
Emmaus Bilthoven

Wat is je grootste tweedehands aankoop?
Dat is onder andere onderstaande foto, dat is de ledikant van Mason. Ik wilde graag een ledikant voor op de baby kamer, maar dus een ouderwetse. Ik wilde een heus spijlenbedje en ging op zoek op MP. Al snel vond ik deze, voor  een mooie prijs mocht ik hem ophalen en ik ben er nog steeds erg blij mee!

 

20150523_113923

 

Op welke tweedehands aankoop ben je het meest trots?
Dat zijn er wel meerdere; ledikant van hierboven ,  strandkast rechts op de foto en de commode die ik samen met mijn schoonvader gemaakt heb. Dat was  een oud kastje, daar heeft mijn schoonvader  dus een soort van kast op gemaakt, waarin mooi mandjes met luiers e.d. tussen passen   en waarop het aankleedkussen kan.

Vandaag een post over de kast op de kamer van Mason! Link in bio. #blog #babykamer#mason #strandkast

 

20150419_150224

 

Show hier je ‘trots’:
Deze kast kocht ik van een vrouw die een bejaardenhuis in ging voor €50.00, hij was knal rood en ik heb hem opgeknapt. Veel mensen die bij ons thuis komen vinden de kast erg mooi.

 

kast-4

 

Wat was het beste koopje ooit?
Ik kocht dit voor €10.00 bij iemand om de hoek (via MP), het is nog geheim maar binnenkort laat ik het jullie zien!

Bezig met een geheim project in mijn favoriete kleuren! #poppenhuis #monochrome #zwartwit #zoohouse

 

Wat was je slechtste koop ooit?
Ik denk hard na, maar kan niet echt iets bedenken.  We hadden wel laatst 2 tuinbaken gekocht (Kwantum) die vielen echter zo tegen, te zwaar en te lomp voor ons dat ik ze na een week op MP heb gezet en ze al snel weg waren.  Dus verkopen doe ik ook erg graag via MP.

Gaan jullie vaak naar de kringloop? Kopen jullie vaak dingen tweedehands?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

2 thoughts on “Ik hou van Meuk Tag | Tag & Mama

  1. Leuke tag! Ik koop ook graag 2e hands en vind de Emaus ook heerlijk om rond te neuzen. Vorig jaar in Frankrijk heb ik op een rommelmarkt een super gave koperen fluitketel gekocht. Ben ik nog steeds verliefd op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *