Kilootjes minder deel 8 | Persoonlijk & Mama

Zoals ik in het vorige deel al vertelde  weeg ik niet meer. Omdat ik daar niet gelukkig van werd en ik al zoveel moest van mezelf.. Wel eet ik nog gewoon gezond en beweeg ik best veel, maar ik was toch op zoek naar een nieuwe en leuke sport die bij mij past..

Dus dat besprak ik met wat mensen om me heen, ik heb van mijn 4e jaar tot aan mijn zwangerschap altijd gekorfbald. Vond ik erg leuk en vooral natuurlijk het sociale er omheen. Maar daar heb ik helaas geen tijd meer voor, het past op dit moment niet in mijn leven, mede door de afstand.

Na mijn zwangerschap heb ik  een tijd hard gelopen en  gesquasht, maar dat was het allemaal net niet. Ik zag het als een echte opgave om dit uit te voeren en zoals ik net al zei ; ik wil minder moeten.
Squashen vond ik  wel leuk, maar best prijzig en hard lopen  begon me te vervelen. Ik vond het  begin van hardlopen wel leuk; de intervaltraining maar toen ik 40 minuten achtereen moest hardlopen brak het me op.

Ik heb liever meerder kleinere doelen zodat ik dingen kan afwerken. Ik had al eerder gehoord en gekeken voor Bootcamp, maar ik voelde een drempel. Ik wist niet precies wat ik moest verwachten en vond het best spannend.

Toen ik een keer met mijn buurvrouw erover kletste besloten we om te gaan skeeleren. Best leuk maar ik had niet het gevoel dat ik had gesport. Toen we hoorden dat  een andere buurvrouw aan Bootcamp deed, vroegen we of een keer mee konden? Dat kon!

En wat was dat leuk! Ik werd elke keer weer uitgedaagd en ging voor de volle 100%.   Ik had niet door dat we een uur hadden gesport en wat was het lekker om weer eens echt moe te worden! We gaan nu eens per week Bootcampen, wat prima te combineren is.

Daarnaast wil ik nu het weer   mooier weer wordt zeker 1 keer per week fietsend naar mijn werk (half uur heen en half uur terug). Op mijn werkdagen  een half uur wandelen in mijn pauze en op mijn vrije dagen samen met Mason zeker een half uur wandelen. Dit doe ik nu 2 weken en dat bevalt me prima!

Aangezien we al aan het einde van deze maand op vakantie gaan, moet ik toch echt weer in shape komen. Want ik wil leuke foto’s van ons gezin in Italië. Dus ook met mij op de foto in een korte broek of misschien zelfs wel in bikini..

Wat is jouw sport? En had je die snel gevonden?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *