Liebster AWARD! | Mama & Blog

Super leuk,   ik ben genomineerd voor de Liebster award,  wat leuk dat andere bloggers mijn blog ook leuk vinden en volgen. Een tijdje geleden ben ik   door Samantha van de blog Mama van Suiker   genomineerd en hier ben ik echt trots op.
Voor als je niet weet wat dit precies inhoudt, heeft Samantha een korte uitleg beschreven:  ooit werd de Liebster Award in het leven geroepen om blogs met minder dan 3000 volgers onder de aandacht te brengen. Het idee: vertel 11 random facts over jezelf, beantwoord 11 vragen van degene die jou heeft getagd en stel 11 vragen aan blogger die jij nomineert voor de Liebster Award

Hierbij mijn antwoorden op de vragen die Samantha aan mij stelden:

1.  Wat is jouw guilty pleasure?
Ik ben dus echt hard aan het nadenken of ik die wel heb..  Ik denk dan toch dat ik van te foute muziek hou, André Hazes en vele andere  (onbekende) artiesten komen hier regelmatig langs. En nee niet alleen bij feestjes…

2. Waarom ben je begonnen met bloggen?
Omdat ik schrijven erg leuk vind en ik vooral vriendinnen heb zonder kinderen. (hoef ik hun niet te belasten met mijn verhalen Mason’s  eerste keer rollen, gebrabbel en die hele volle luier)

3. Wat is de blogpost waar je het meest trots op bent?
Over mijn blog over de eerste 2 weken als moeder..   Geen vrolijke post, maar nog krijg ik tranen in mijn ogen als ik het lees. Deze heb ik dan ook niet in een uurtje geschreven..

4. Wat wilde je vroeger worden?
Wat niet?  Alles is wel eens voorbij gekomen, kapster tot directrice. Van moeder tot zakenvrouw. Haha!

5. Wanneer heb je voor het laatst helemaal in een deuk gelegen en waarom?
Pff.. Echt in een deuk, ik denk vorige week, toen had ik de slappe lach. Ik maakte in mijn ogen een hele goede grap maar niemand moest lachen..  JEP!

6.Als je zou moeten emigreren, naar welk land zou je dan gaan?
Amerika of Zuid-afrika,  beide hebben mijn hart gestolen. Zuid-afrika misschien nog wel het meest, zo mooi , maar helaas niet altijd veilig.

7. Wat is je allergrootste wens?
Op dit moment denk ik trouwen, ik zou erg graag willen trouwen met Melvin, omdat ik gewoon dezelfde naam wil dragen als hem en Mason. Daarnaast natuurlijk dat Mason mag opgroeien als een gezonde , mooie en  gelukkige jongen! En wie weet over een paar jaar wel een tweede kleine spruit..

8. Waar mogen we je voor wakker maken?
Tony Chocolonely, Karamel Zeezout please! 3 mag ook.. En Sushi en Wijn.. Oeps!

9.Wat vindt je het allerleukste aan Mason?
Mason is nu nog maar 5 maanden natuurlijk, dus de dingen die hij doet zijn nog beperkt. Maar ik vind het hardop lachen van hem als we hem kietelen echt geweldig! Ook wanneer ik s’morgens zijn kamer in kom en hij me verwelkomt met een big-smile, smelt ik..

10. Wat is het laatste liedje dat je geluisterd hebt?
Dire Straits-  Sultans of Swing

11. Wat is je favoriete dag van het jaar?
Kerst! Ik hou ervan en kan er nu al naar uitkijken, de gezelligheid, familie, eten/drinken, knuffelen, kadootjes. Al kijk ik nu Mason er is, ook heel erg uit naar zijn verjaardag! Ik ben er stiekem al mee bezig.

Hoop dat jullie het leuk vonden om mijn antwoorden te lezen en mij zo beter te leren kennen.. Hierbij nomineer ik  Odile van Go, mommy, go!    Zou het leuk vinden als je antwoord zou willen geven op de volgende 11 vragen:

1. Wat maakt jou het aller- gelukkigst?
2.  Hou je meer van de winter of van de zomer?
3.  Wat wens je voor je zoon Maxim?
4.  Welke blogpost van jou is het beste gelezen?
5.  Hoe lang blog je al en waarom ben je begonnen?
6.  Wat was jouw favoriete vakantie?
7.  Wat is jouw ultieme vakantiebestemming?
8.  Waar ben je het meest trots op?
9. Wat is het lekkerste wat je afgelopen week hebt gegeten?
10. Neem je weleens Me-time en wat doe je dan?
11.  Wat doe je meestal in je weekenden?

 

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

5 thoughts on “Liebster AWARD! | Mama & Blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *