Mama Challenge 2015 #2 “Doe een wateractiviteit met je kind” | Blog & Mama

De eerste Challenge zijn Mason en ik aangegaan. Zoals jullie  hier  konden lezen, doe ik mee met de Mama Challenge 2015. Een erg leuk concept en zo komt er ook steeds wat meer structuur in mijn blog. Ook vind ik het erg leuk om te zien hoe iedereen de Challenges op haar eigen manier invult. Benieuwd welke Challenge wij hebben gedaan en hoe?
Met de afgelopen hete dagen lag het voor de hand om Challenge nummer 2 aan te gaan, dit is: “Doe een wateractiviteit met je kind”.
Nu is Mason natuurlijk pas 3,5 maand, dus erg veel activiteit zit er niet in, maar daarom hebben wij het maar op onze manier gedaan, wij hebben namelijk voor het eerst samen gebadderd in de buitenlucht.

We hebben 3(!) dagen achter elkaar door gebracht bij mijn ouders, daar was het een waar waterparadijs voor de kinders. Zo stond daar onderstaand kinderbadje, maar ook een groot bad van de Action, waarvoor ik nog snel even een band kocht voor Mason, waardoor hij daar ook in kon. Zoals je snapt heb ik vrij weinig met mijn telefoon gedaan deze dagen, dus ik ben al blij met deze foto’s die ik heb gemaakt! 🙂

20150702_100630

20150702_100611

20150702_100127

Ik heb helaas geen foto’s van Mason in zijn bandje in het grote zwembad, ik was te druk aan het genieten van mijn kleine vrolijke vriend! Mason heeft het ook erg goed gedaan op deze warme dagen, hij sliep nog net iets meer dan normaal en was ietsjes “slomer” maar hij deed het super!

Ook wil ik hierbij nog even een Collega-Mama-Challenger in het zonnetje zetten, namelijk  Mamakletst, zij deed dezelfde Challenge op een erg leuke manier, echt een leuk idee voor iets oudere kindjes! Neem zeker even een kijkje!

Dit was mijn eerste Challenge die ik heb vervuld, wat vinden jullie hiervan en doen jullie ook al mee?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

 

6 thoughts on “Mama Challenge 2015 #2 “Doe een wateractiviteit met je kind” | Blog & Mama

  1. Wat schattig! Wat een heerlijke knul heb je. Ik hoop dat we nog lang van het mooie weer mogen genieten deze zomer want ik wil dit over een maandje ook proberen met mijn dochter. Ze is nu twee maanden en vind haar nu net nog te klein.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *