Mama challenge #4 “Maak een uitstapje met je kinderen” | Mama, Dagje weg & Blog

Tijd voor alweer mijn 4e  uitdaging van de  Mamachallenge . Eerder deed ik al nummer 2,   nummer 6   en nummer 9.  Nu was het dus hoog tijd voor de volgende, ik koos voor de Challenge:  “Maak een uitstapje  met je kinderen.” Wat in ons geval dan dus kind is, maar onze nichtjes gingen ook gezellig mee? Benieuwd waar wij heen zijn geweest?

Wij zijn naar Dierenpark Amersfoort geweest, daar hebben wij lekker gewandeld en bij de diertjes gekeken. Ze hebben daar een heus Dino bos en nu zelfs waterfietsen waarmee je een stuk kan varen door de dierentuin heen. Erg leuk, stond alleen zo lange rij, dat we het niet hebben gedaan. Dat komt wel een andere keer. Ik moet eerlijk toegeven dat Mason nog niet echt reageert op de dieren, hij kijkt er wel naar en ziet dat het beweegt maar daar houdt het zo beetje bij op. Daarin tegen is het wel heel leuk met onze nichtje van 1.5 die sommige dieren al herkent. Kijken jullie mee naar de foto’s?

 

IMG-20150802-WA0003

IMG-20150802-WA0004

 

IMG-20150802-WA0005

 

IMG-20150802-WA0006

Het was een  geslaagd dagje, we komen  vaker hier en ze maken er steeds nieuwe dingen bij waardoor er steeds wel iets veranderd. Wanneer Mason het ook allemaal een beetje gaat begrijpen wil ik er wel een abonnement!

Ook andere mama- bloggers gingen deze uitdaging aan, zo ging Priscilla   naar het Maritiem museum,  Josan  naar een speelbos en Janske  naar de kinderboerderij. Zo zie je maar voor alle leeftijden is er wel wat te verzinnen! 🙂

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

4 thoughts on “Mama challenge #4 “Maak een uitstapje met je kinderen” | Mama, Dagje weg & Blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *