Vaderdag | Mama & Persoonlijk

Vandaag is het natuurlijk Vaderdag, Mason heeft iets moois gemaakt voor zijn papa! Knap hé? Helemaal alleen is hij achter de laptop gekropen en heeft dit stiekem gemaakt! 😉

Haha, nee we gaan papa vandaag lekker verwennen; we hebben kadootjes voor hem, gaan lekker uitgebreid ontbijten en extra veel kusjes geven aan papa! 

Eigenlijk niet minder als normaal in het weekend, maar vind het toch wel bijzonder nu vader- en moederdag. Voorgaande jaren vond ik het maar onzin. Maar nu realiseer ik me dat het toch wel belangrijke dagen zijn. Dus nu doen we ook net iets meer moeite voor onze vaders en moeders en gaan dus ook even iedereen af op deze dag.

Melvin en Mason 2

Wat gaan jullie vandaag doen? Iets bijzonders? Wij gaan dus veel op visite en ik hoop tussendoor nog wel wat leuks te gaan doen met z’n drietjes als gezin. Misschien even ergens lunchen of s’avonds een pannenkoekje eten. Ligt natuurlijk ook een beetje aan het weer.

Fijne dag allemaal vandaag en geef die mannen maar een extra knuffel, soms hebben ze het best zwaar!

Ooh ja, wil je weten wat Mason Melvin heeft gegeven voor Vaderdag? Neem dan een kijkje op mijn  IG!

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

 

One thought on “Vaderdag | Mama & Persoonlijk

  1. Leuk 🙂
    Luuk heeft vanmorgen getekend voor papa en opa 😉 En papa ligt nu nog uit te slapen, die gaan we zo ontbijt op bed brengen.
    Verder doen we rustig aan vandaag. Tot eind van de middag, dan gaan we naar mijn vader om daar te eten met zijn drietjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *