Mijn Bucketlist | Persoonlijk

Benieuwd  naar welke dingen ik nog een keer wil doen en wat mijn doelen zijn  voor de komende jaren? Oftewel benieuwd naar mijn Bucketlist? Er staat nog niet veel op, maar ik kan hem natuurlijk altijd aanvullen en  zo heb ik wel al mijn doelen  op een rijtje..

Boek schrijven, toen ik een jaar of 12 was heb ik al een goede poging gedaan. Maar wil dit zeker weer een keer gaan oppakken.

Eigen (web)winkel starten, dit is  echt een droom. Maar durf het nog niet.  Eerst eens alles op een rijtje en iets vinden waar ik 100% achter sta.

Trouwen met Melvin,  dit zou ik echt heel graag nog willen, maar dan  moet er wel iemand door zijn knie! 😉

– Weer zwanger worden,  toen Mason er net was, riep ik hard dat ik geen baby meer wilde. Dit was niet door de zwangerschap of de bevalling maar door de eerste 2 weken als moeder.  Maar ik ben hier al snel op terug gekomen..

– Tattoo laten zetten “Mason”,  ik wil nog een Tattoo met of Mason zijn naam of geboortedatum. Hier moet ik nog goed over nadenken.

– Meedoen aan een hardloop- wedstrijd,  ook al is het maar een wedstrijd van 5KM, gewoon ergens voor trainen (doe ik al) en het dan doen en halen.

– Studie volgen,  Ik wil altijd leren en ben altijd op zoek naar leuke nieuwe opleidingen/cursussen e.d. Zo heb ik al Spaans geleerd, cursus weddingsplanner gedaan , opleiding interieur styliste voltooid en   natuurlijk mijn HBO diploma Mode management gehaald. Nu dus op zoek naar iets nieuws.

– Vrijwilligerswerk doen,  dit heb ik ook al gedaan, ik heb 3 maanden vrijwilligerswerk gedaan in Costa Rica, daar heb  ik op een school gewerkt.

Start een blog, duidelijk dat ik dat  doel al heb behaald.

– Bungeejumpen ,   dit heb ik al gedaan 2 jaar geleden op vakantie in Zuid- Afrika,  Van de SOWETO towers af.

Bonaire,  en dan bedoel ik op vakantie gaan naar Bonaire, eigenlijk mogen het ook de andere twee eilanden zijn van de ABC- eilanden. Maar het lijkt me zo mooi daar.

Bali,  ook Bali staat nog op mijn vakantielijstje, we hadden 2 jaar geleden al bijna geboekt, voordat alle kindjes er waren in ons gezin, dat nu even verschoven naar een paar jaar later. We willen dus een Vila  huren op Bali met ons gezin.

Noorderlicht,  het noorderlicht wil ik echt een keer zien in mijn leven.

Wanneer ik iets van mijn Bucketlist kan afvinken, dus als ik iets  van deze lijst heb voldaan, dan zien jullie dat natuurlijk hier terug op mijn blog! 🙂

Hebben jullie ook een Bucketlist? Wat staat er bij jullie zoal op?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

One thought on “Mijn Bucketlist | Persoonlijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *