Fijne Kerst! | Persoonlijk & Feest

Het is jullie niet ontgaan, ik ben dol op de Kerstdagen! Dus ik ben vandaag en morgen in mijn nopjes en op mijn gelukkigst. Ik geniet van de mensen om mij heen, van het eten/drinken en het geven van kadootjes. Benieuwd naar wat wij deze dagen gaan doen?

Gisterenavond, op Kerstavond hebben wij  Kerst met z’n drietjes gevierd. Dit is een soort van traditie sinds Melvin en ik samen zijn; even met alleen ons gezin. We hebben deze avond lekkere hapjes, lekker wat te drinken en doen de openhaard aan. We geven elkaar meestal een mooi kado, kletsen wat af en kijken later op de avond naar All You Need is Love.

Dit jaar gaan we op eerste Kerstdag naar mijn schoonouders en hebben daar lootjes getrokken dus  daar doen we wat kadootjes en eten lekker met z’n allen. (schoonouders en schoonzusje)

Tweede Kerstdag  zijn we bij mijn ouders, samen met mijn zus d’r gezin. Ook hier hebben we lootjes getrokken en doen we dus kadootjes  en eten we gezellig met z’n allen.

Ik ga absoluut genieten van deze twee dagen en  ik hoop dat jullie dat ook lekker gaan doen! Geniet van alle lieve mensen om je heen, het lekkere eten en drinken, de kadootjes die je weg geeft en krijgt en gewoon alle gezelligheid.

Een hele fijne Kerst lieve mensen!

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *