Fijne Kerstdagen! | Feest & Persoonlijk

Het is zover, de leukste dagen van het jaar zijn aangebroken!  Wat ik jullie wens en wat jullie de komende dagen van mij kunnen verwachten vertel ik jullie even!

Gisteren kwam er natuurlijk nog gewoon een blog online ter voorbereiding op Mason’s verjaardag, alleen vandaag en morgen ga ik even  voor de volle 100% genieten van mijn gezin, van mijn familie, van al het eten en drinken, van het knuffelen bij de openhaard, van het geven van kadootjes, van  Mason’s 1e Kerst, van alle kussen en knuffels die ik ga geven deze dagen!

eat and drink

En dat is wat ik jullie ook allemaal gun, GENIET! In hoofdletters, dan kan je daar nooit spijt van hebben.  Geniet van alles, de komende dagen nog eens extra.

Wij  hebben gisterenavond Kerst met z’n drietjes gevierd, lekker gegeten en rustig aan gedaan met de openhaard aan, vandaag gaan we naar mijn zus en vieren we Kerst  met  mijn ouders en het gezin van mijn zus, morgen gaan we naar mijn schoonouders. Dus alleen maar gezelligheid deze dagen!

Ik “zie” jullie graag aanstaande zondag weer hier, voor een nieuwe blog!  Fijne Kerstdagen lieve mensen! Ik ben heel benieuwd hoe jullie deze Kerstdagen doorbrengen?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

 

2 thoughts on “Fijne Kerstdagen! | Feest & Persoonlijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *