Happy New Year! | Persoonlijk

Natuurlijk kan ik vandaag niet achterblijven met  mijn wensen voor jullie, voor het nieuwe jaar! Ook wil ik even terug blikken op afgelopen jaar en  vooruit blikken op het komende jaar, weer een heel bijzonder jaar voor ons.

Wat een fijn jaar was 2016 voor ons; mooie vakanties, gezellige momenten en ik ben zo gegroeid in mijn moederrol. Ik ben een stuk relaxter en geniet een stuk meer. Gelukkig zijn er geen hele vervelende dingen gebeurd het afgelopen jaar, natuurlijk nooit erg! Een heel fijn jaar om op terug te kijken voor ons..


Het komende jaar staan ons natuurlijk weer mooie dingen te wachten; een mooie vakantie naar Curacao,  de tweede verjaardag van Mason, de geboorte van onze kleine meid, het kraamfeest, een lange zomer voor mij (verlof) en natuurlijk alle dingen die we nog niet gepland hebben.. Dat kan niet anders dan een mooi jaar worden!

Ik hoop natuurlijk voor jullie, mijn lezers dat al jullie dromen en  wensen uit mogen komen het komende jaar!  Een heel fijn oud en nieuw  en een mooi nieuw jaar!

Een heel fijn 2017 lieve mensen!

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *