Het is zover! | Persoonlijk

Waarschijnlijk kunnen jullie het wel raden, maar het is ons weer gegund! We zijn in blijde verwachting van ons tweede kindje, een broertje of zusje voor Mason. Wanneer dit online komt alweer 12 weken en hebben we het de mensen om ons heen  verteld en kan het eindelijk de wijde wereld in..

Want ik had er soms echt best wel wat moeite mee om het verborgen te houden. Het buikje begint al een beetje te groeien en de vermoeidheid en misselijkheid waren echt volop aanwezig in het eerste trimester.

Bij de zwangerschap van Mason was ik ook moe en misselijk, maar dan wel vooral in de morgen en nadat ik had ontbeten was dat al afgezwakt. Nu is het hele dagen aanwezig, ook kan ik de hele dag door slapen, wat natuurlijk niet te doen is met een actieve dreumes om je heen.

Of het gepland was? Ik verwacht namelijk dat we ook nu   die vraag de afgelopen wel hebben gekregen. Ja! We hadden besloten om voor een tweede te gaan  en  dat ging gelukkig erg voorspoedig. (ik had altijd verwacht dat ik moeilijk zwanger kon worden door mijn onregelmatige cyclus en dat Mason een groot geluk was, gelukkig blijk ik er naast te zitten)

Of ik enig idee heb wat het gaat worden? Nee, ik zie mezelf echt als een jongensmoeder maar wat zou ik het super leuk vinden om een meisje te mogen krijgen! Maar natuurlijk is een broertje voor Mason ook echt heel leuk en vind ik het ook wel erg stoer om een jongensgezin te hebben. We zullen het binnenkort weten! Natuurlijk is het belangrijkste dat we een gezond kindje straks mogen verwelkomen.

Ooh ja , we waren zelf wat aan het rekenen gegaan en kwamen op begin mei uit als uitgerekende datum. (daarom staat dat op de foto) Maar die is bijgesteld naar 23-04! Mason was uitgerekend op 02-04 en is op 21-03 geboren,  ze schelen straks dus maar 25 maanden! 🙂

Hadden jullie het al verwacht? Wat vinden jullie van onze aankondiging?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

11 thoughts on “Het is zover! | Persoonlijk

    1. Dank je wel Sylvia, ik hoop het ook! Ik ben nu die 3 maanden voorbij dus hoop dat het nu grote deels gedaan is met de misselijkheid en vermoeidheid! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *