Jaar in vogelvlucht Tag | Persoonlijk & Tag

Het einde van 2015 is in zicht en iedereen is alweer druk met plannen maken voor 2016.   Wat een mooi jaar was afgelopen jaar, het is echter wel voorbij gevlogen. En daarom vind ik het wel heel leuk om terug te blikken met deze tag van Sanne van    laviesagista.nl . Zodat ik de mooie momenten, samen met jullie nog een keer kan herbeleven.

 

Liekee

Ik kijk met een trots gevoel terug op…
De   geboorte van Mason,  mijn bevalling  was erg fijn en heb ik een fijne   herinnering aan, ook de zwangerschap is zonder kwaaltjes verlopen maar als ik moet kiezen ben ik het meest trots op de bevalling, omdat ik het, in mijn ogen, goed heb gedaan!

IMG-20150321-WA0001

Ik denk met een lach terug aan…
Het moment dat we onze ouders/zussen/zwager de namen van ons kindje vertelden. Hij is namelijk vernoemd naar zowel mijn vader als mijn zwager (partner van mijn zus). Hier heb ik al een keer eerder uitgebreid over geblogd. Maar dat moment vond ik heel fijn!

Een aantal hoogtepunten van afgelopen jaar vond ik…
In januari begon die met een super leuke babyshower, welke mijn zus en moeder voor mij hadden georganiseerd.  Vervolgens begon mijn  verlof waarin ik lekker heb kunnen keutelen thuis  en natuurlijk de geboorte van Mason was het grootste hoogtepunt. In de zomer  hebben we een fijne vakantie gehad met de hele familie en ik kijk ook  met een fijn gevoel terug op Mason’s eerste Sinterklaas.

DSC_0220

 

De persoon die ik het meest dankbaar ben…
Zonder twijfel; mijn vriend Melvin! Waar ik twijfelde aan mezelf, gaf hij me een steuntje in de rug zodat ik toch door ging. Ik kan op hem terug vallen, hij is de stabiele factor in mijn leven. Daarnaast is hij ook nog eens de liefste Papa voor Mason!

Wat ik het liefst wil vergeten van afgelopen jaar…
De eerste 2 weken na de geboorte van Mason, natuurlijk lang niet alles. Er waren namelijk ook mooie momenten, maar over het algemeen heb ik me erg rot gevoeld deze periode en wist ik niet wat me overkwam.

Andere dingen van 2015 die me bij gebleven zijn…
Alle eerste keren die we met Mason mochten beleven. De eerste Sinterklaas van Mason, de eerste Moeder- en Vaderdag, de eerste keer rollen, de eerste tandjes, de eerste keer zitten en gaan zitten. EN niet te vergeten zijn eerste woordje; PAPA. Alles even leuk en er komt nog zoveel aan!

Ja echt waar! Hij roept al een paar dagen Papa! #mamanietnee #eerstewoordje #mijlpaal #milestone

Voor 2016 hoop ik…
Dat we, als gezin, net zo gelukkig blijven als nu. Dat  we allemaal  inclusief onze families gezond en gelukkig blijven en dat ik begin volgend jaar mijn diploma haal.

Bij deze tag ik Joyce van Mamakletst.nl   en Fleur van  MizFlurry, ik zou het erg leuk vinden als jullie deze tag over willen nemen, ik ben namelijk erg benieuwd naar jullie antwoorden!

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

 

4 thoughts on “Jaar in vogelvlucht Tag | Persoonlijk & Tag

  1. Mooi om jouw eerste jaar met baby Mason te lezen Lieke. Wat een achtbaan hé. Fijn dat jouw zwangerschap en bevalling redelijk goed liepen. Ik wens je een mooi en liefdevol 2016 toe.

    1. Wat lief Josan! Het was inderdaad een achtbaan, maar wel het mooiste jaar tot nu toe! Ik wens jou en je mooie meiden ook een heel mooi en gezond 2016 toe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *