Mijn telefoonfrustraties | Persoonlijk

Ik heb nu sinds twee en half jaar een Galaxy Note 3, de eerste 2 jaar gewoon met abonnement natuurlijk, maar ik vond mijn mobiel na 2 jaar nog prima dus besloot een sim-only te nemen. Lekker goedkoop en scheelde me ook veel gedoe met overzetten etc. Maar niet lang na deze beslissing, had ik daar enorm spijt van.

Want wat een drama, na 2 jaar is een telefoon tegenwoordig gewoon afgeschreven en zo ook die van mij. Hij werd heel langzaam en ook de batterij ging heel snel leeg. Waarschijnlijk werd die ook wel zo langzaam doordat er zoveel foto’s op staan, maar toen die op een gegeven moment ook nog eens heel snel leeg was had ik het er helemaal mee gehad. Dus toen ik werd benaderd om wat spullen uit te zoeken voor mijn telefoon was ik erg blij.

Ik koos voor een nieuwe batterij, een SD- kaart en een powerbank. Zo waren de problemen van te weinig geheugen en een slecht werkende batterij opgelost. Voor het geval ik nog wat langer onderweg ben zonder stroom, vond ik een powerbank ook wel heel handig.

Door deze aanpassingen werkt mijn telefoon weer een stuk beter en kan ik er nog een half jaartje mee door.

Hoelang hebben jullie je telefoon al? Werkt die nog naar behoren?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *