Tattoo | Persoonlijk & Inspiratie

Ik weet eigenlijk niet of jullie weten dat ik een  Tattoo heb, wat voor en waar. Misschien is het meest speciale wel waar ik hem heb laten zetten . Daar wil ik jullie dus meer over vertellen.  Ook ben ik op zoek naar een passende Tattoo waar ik iets  van Mason in kan verwerken.

Ja, ik heb dus een Tattoo, die wilde ik denk ik al vanaf  dat ik 16 was ofzo. Maar gelukkig hebben mijn ouders dat altijd tegen gehouden anders liep ik nu rond met een dolfijn  of iets dergelijks ergens op mijn  lichaam,  THANK GOD!

Maar  toch bleef de drang om een Tattoo te nemen. Heel wat jaartjes later, ruim  3 jaar geleden  ging ik  naar Costa Rica voor 3 maanden vrijwilligerswerk. In de weekenden deden we uitstapjes  naar mooie plekjes in Costa Rica en Nicaragua .  Één van die mooie plekjes was Playa Samara, echt waar een paradijs op aarde.

Toen ik daar  was, kwam ik via een mede-vrijwilliger  in contact met een tatoeëerder daar. Toen ik wist dat hij daar woonde en wat voor mooie Tattoos hij zette, was ik er al snel over uit dat ik daar mijn Tattoo wilde laten zetten. Ik had de weken daarvoor al gezocht naar een mooie tekst, want ik wist al dat het  een tekst moest worden.

Ik koos voor de tekst: disfruta la vida, wat geniet van het leven betekent. Vind dit een mooie tekst en ook in het Spaans, vond ik hem mooi klinken. Ik heb een tijd lang rond gelopen met het idee dat ik de tekst Carpe Diem als Tattoo wilde, maar die zag ik iets teveel naar mijn mening.  Na de spelling 100 keer gecheckt te hebben  was  het dan toch echt tijd voor mijn eerste Tattoo!

Half uurtje later was die al gezet,  hij is  erg subtiel en sierlijk. Nu nog komen mensen er soms pas na een jaar achter dat ik een Tattoo heb.  Dat komt omdat die  niet de aandacht trekt, maar gewoon mooi en simpel is.

20150703_141908

 

Nu Mason er is, begint het weer te kriebelen, ik zou graag een Tattoo willen wat verwijst naar Mason.  Vriendlief heeft zijn eerste afspraak al gehad bij de Tattoo-shop. Hij heeft er al één   over (bijna) zijn gehele bovenarm.  Alleen is de onderkant niet  gedaan en dat wilt hij nu laten doen en dan laat hij gelijk Mason zijn volledige naam op zijn lichaam zetten.  Hij weet dus wat hij wilt, nu ik nog..

Na even wat speuren op Pinterest heb ik de volgende plaatjes even opgeslagen.

Dedicated for my children, they are my arrows

Name Tattoo Ideas Mia

Date tattoo One for the day you met The day you get married and have your first child

http://nocigarmagazine.com/tattoologist/

The Stir-20 Brilliant Tattoo Ideas for Moms Who Want to Get Inked (PHOTOS)

 

Ik ben er dus nog lang niet over uit wat voor  Tattoo het gaat worden. Ik ben wel uit over de plek; in  mijn nek of in mijn zij… Eerst maar eens kijken hoe het bij vriendlief wordt en dan ga ik maar eens een beslissing nemen.  Ga deze wel zetten met het idee dat het de laatste wordt, ik wil namelijk niet helemaal onder zitten over een paar jaar.

Hebben jullie een Tattoo? Zo, ja; wat voor en waar? Zo niet; zou je het wel willen en  wat houdt je tegen?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

 

*De plaatjes komen van Pinterest*

 

7 thoughts on “Tattoo | Persoonlijk & Inspiratie

  1. Heel mooi! Mooie inspiratiebeelden ook. Ik heb een soort inca/infinity teken wat een moeder en kind symboliseert op mijn bovenrug. In de toekomst wil ik nog iets met de namen van mijn kinderen, maar pas als we ‘klaar’ zijn met kinderen krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *